january Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witam!Wracam do wątku boleniowego.Wileu kolegów oferowało się,że stworzy wobka boleniowego i cisza.Ja wczoraj po raz pierwszy wrzuciłem swojego do wody i już jestem z niego dumny.Chodzi zgodnie z projektem ,który już prezentowałem,no i zgodnie z nim wygląda.W niedzielę pojedzie do kolegi ze Strzelc,który będzie go dalej testował na większych rzekach typu Noteć ,Warta i Odra.Według mnie te testy to tylko formalność,już widzę ogromne bolki uganiające się na tym wobkiem. Pozdrawiam
ginel Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja swoje mam na ukończeniu. Jak tylko skończę wstawie fotki.
zamki Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wileu kolegów oferowało się,że stworzy wobka boleniowego i cisza.Ja wczoraj po raz pierwszy wrzuciłem swojego do wody i już jestem z niego dumny.Chodzi zgodnie z projektem ,który już prezentowałem,no i zgodnie z nim wygląda.W niedzielę pojedzie do kolegi ze Strzelc,który będzie go dalej testował na większych rzekach typu Noteć ,Warta i Odra.Według mnie te testy to tylko formalność,już widzę ogromne bolki uganiające się na tym wobkiem. Pozdrawiam Cieszę się,że temat nie umarł bo już miałem takie czarne myśli. Chętnie nabedę co nieco do testów na Łynie.
warciak Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 wybrał nas z 15 testowanch podobno najlepiej lusterkujemy ale opinie mają wydać rapy w maju
Panek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a co to znaczy lustrujemy? images/smiley_icons/icon_redface.gif bo rozumiem że to jakiś rodzaj prowadzenia... ale coś więcej? na priv moze byc żeby wątku nie śmiecić ps. Piękne wobki
remek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Warciak, podobają mi się - zwłaszcza ten pierwszy PozdrawiamRemek
january Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Witam!Swoje fotki wrzucę w niedzielę.Zrobiłem wobki z grzbietem szarym,czarnym i niebieskim,myślę też o zielonym.Pozdrawiam
ginel Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam!Swoje fotki wrzucę w niedzielę.Zrobiłem wobki z grzbietem szarym,czarnym i niebieskim,myślę też o zielonym.PozdrawiamA ja wymieszam czarny z zielonym.
warciak Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 to,że się podobają to bardzo mnie cieszy,natomiast rzeczywiście najlepiej chodzi ten w środku. Czuje,że jakiś bolek go w maju zje
benito Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 a co to znaczy lustrujemy? images/smiley_icons/icon_redface.gif bo rozumiem że to jakiś rodzaj prowadzenia... ale coś więcej? na priv moze byc żeby wątku nie śmiecić ps. Piękne wobki Chyba nie chodzi o lustracje
Panek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 nie, nie o lustracje ;P już wiem Pan Warciak chętny do pomocy więc luzik <_<
Yeah Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam!Wracam do wątku boleniowego.Wileu kolegów oferowało się,że stworzy wobka boleniowego i cisza.Ja wczoraj po raz pierwszy wrzuciłem swojego do wody i już jestem z niego dumny.Chodzi zgodnie z projektem ,który już prezentowałem,no i zgodnie z nim wygląda.W niedzielę pojedzie do kolegi ze Strzelc,który będzie go dalej testował na większych rzekach typu Noteć ,Warta i Odra.Według mnie te testy to tylko formalność,już widzę ogromne bolki uganiające się na tym wobkiem. Pozdrawiam zgłaszam chęć do testowania jest taki zbiorniczek (woda stojąca oczywiście) w mojej mieścinie gdzie bolenie słychać i widać, ale nikt nie może się do nich dobrać
jajakub Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Duży i jego mniejsi bracia, również w wersji jerk
szpiegu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 widze ze wszyscy zaczynaja wystawiac swoje wobki to wystawie i ja
joker Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jajakub Fantastyczna robota.Nie wiem jak bolki, ja już się złapałem
jajakub Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Z bolkami to się zobaczy.A generalnie będą one służyły do łowienia z nurtem, ewentualnie lekko w poprzek (opinia łowcy boleni )Pod prąd stawiają za duzy opór w wodzie, chyba że ktoś chce łowić 60g pałą i solidną plecionką.Mnie one sprawdzły się (tylko prowadzenie oczywiście) na lekko płynącej wodzie za przelaną opaską.
Radzio Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Z niecierpliwością czekam na fotki boleniowych killerów autorstwa Pana Januarego. Co do kolorów grzbietów bezsterowców lub przeciążonych ze sterami to na górnej Narwi sprawdza się właśnie zielony i czarny (odcień taki jak w Siudakowych gipsiakach ).
ginel Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 widze ze wszyscy zaczynaja wystawiac swoje wobki to wystawie i ja Szpiegu jaka waga woblerków?
szpiegu Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno
remek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno Szpiegu chcesz mnie doprowadzić do rozpaczy? Ale podobno opłaca się długo czekać PozdrawiamRemek
szpiegu Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno Szpiegu chcesz mnie doprowadzić do rozpaczy? Ale podobno opłaca się długo czekać PozdrawiamRemek remku mam taki nawal pracy ze nie moge sie wyrobic, pisze prace licencjacka wobki leza juz ,tylko wlozyc stery i puscic
Daniel Wirek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno Szpiegu chcesz mnie doprowadzić do rozpaczy? Ale podobno opłaca się długo czekać PozdrawiamRemek remku mam taki nawal pracy ze nie moge sie wyrobic, pisze prace licencjacka wobki leza juz ,tylko wlozyc stery i puscic @SzpieguTwoje wobki rozejdą się napewno jak świeże bułeczki Może sam skorzystam i kupię jedną sztukę .
Recommended Posts