Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam!

Wracam do wątku boleniowego.

Wileu kolegów oferowało się,że stworzy wobka boleniowego i cisza.

Ja wczoraj po raz pierwszy wrzuciłem swojego do wody i już jestem z niego dumny.Chodzi zgodnie z projektem ,który już prezentowałem,no i zgodnie z nim wygląda.W niedzielę pojedzie do kolegi ze Strzelc,który będzie go dalej testował na większych rzekach typu Noteć ,Warta i Odra.Według mnie te testy to tylko formalność,już widzę ogromne bolki uganiające się na tym wobkiem.

:lol:

Pozdrawiam

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wczoraj po raz pierwszy wrzuciłem swojego do wody i już jestem z niego dumny.Chodzi zgodnie z projektem ,który już prezentowałem,no i zgodnie z nim wygląda.W niedzielę pojedzie do kolegi ze Strzelc,który będzie go dalej testował na większych rzekach typu Noteć ,Warta i Odra.Według mnie te testy to tylko formalność,już widzę ogromne bolki uganiające się na tym wobkiem.

Pozdrawiam

Cieszę się,że temat nie umarł bo już miałem takie czarne myśli. Chętnie nabedę co nieco do testów na Łynie. :mellow:

Posted

a co to znaczy lustrujemy? images/smiley_icons/icon_redface.gif bo rozumiem że to jakiś rodzaj prowadzenia... ale coś więcej? na priv moze byc żeby wątku nie śmiecić :mellow:

ps. Piękne wobki

Posted

Witam!

Swoje fotki wrzucę w niedzielę.Zrobiłem wobki z grzbietem szarym,czarnym i niebieskim,myślę też o zielonym.

Pozdrawiam

Posted

Witam!

Swoje fotki wrzucę w niedzielę.Zrobiłem wobki z grzbietem szarym,czarnym i niebieskim,myślę też o zielonym.

Pozdrawiam

A ja wymieszam czarny z zielonym.

Posted

to,że się podobają to bardzo mnie cieszy,natomiast rzeczywiście najlepiej chodzi ten w środku. B)

Czuje,że jakiś bolek go w maju zje :mellow: :mellow: :mellow:

Posted

a co to znaczy lustrujemy? images/smiley_icons/icon_redface.gif bo rozumiem że to jakiś rodzaj prowadzenia... ale coś więcej? na priv moze byc żeby wątku nie śmiecić :mellow:

ps. Piękne wobki

Chyba nie chodzi o lustracje :huh:

Posted

Witam!

Wracam do wątku boleniowego.

Pozdrawiam

zgłaszam chęć do testowania :D jest taki zbiorniczek (woda stojąca oczywiście) w mojej mieścinie gdzie bolenie słychać i widać, ale nikt nie może się do nich dobrać :mellow:

Posted

jajakub

Fantastyczna robota.

Nie wiem jak bolki, ja już się złapałem :lol:

Posted

Z bolkami to się zobaczy.

A generalnie będą one służyły do łowienia z nurtem, ewentualnie lekko w poprzek (opinia łowcy boleni :D)

Pod prąd stawiają za duzy opór w wodzie, chyba że ktoś chce łowić 60g pałą i solidną plecionką.

Mnie one sprawdzły się (tylko prowadzenie oczywiście) na lekko płynącej wodzie za przelaną opaską.

Posted
Z niecierpliwością czekam na fotki boleniowych killerów autorstwa Pana Januarego. Co do kolorów grzbietów bezsterowców lub przeciążonych ze sterami to na górnej Narwi sprawdza się właśnie zielony i czarny (odcień taki jak w Siudakowych gipsiakach B) ).
Posted

a nawet jeszcze nie wiem ale powyzej 12 gram na pewno

Szpiegu chcesz mnie doprowadzić do rozpaczy? Ale podobno opłaca się długo czekać :D

Pozdrawiam

Remek

Posted

Szpiegu chcesz mnie doprowadzić do rozpaczy? Ale podobno opłaca się długo czekać :D

Pozdrawiam

Remek

remku mam taki nawal pracy ze nie moge sie wyrobic, pisze prace licencjacka wobki leza juz ,tylko wlozyc stery i puscic

Posted

Pozdrawiam

Remek

remku mam taki nawal pracy ze nie moge sie wyrobic, pisze prace licencjacka wobki leza juz ,tylko wlozyc stery i puscic

@Szpiegu

Twoje wobki rozejdą się napewno jak świeże bułeczki :mellow:

Może sam skorzystam i kupię jedną sztukę .