Skocz do zawartości

Powiększę grono wyspiarzy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W połowie maja wylatuję na Zieloną Wyspę. Robię duże PA-PA polskim wodom, dla których ostatnio nie miałem zresztą czasu. Podobnie jak nie miałem czasu na inne przyjemności, w tym pogaduszki na Jerkbaicie czy WCWI. Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł odezwać się do Was z Irlandii. AVE!

Opublikowano

W połowie maja wylatuję na Zieloną Wyspę. Robię duże PA-PA polskim wodom, dla których ostatnio nie miałem zresztą czasu. Podobnie jak nie miałem czasu na inne przyjemności, w tym pogaduszki na Jerkbaicie czy WCWI. Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł odezwać się do Was z Irlandii. AVE!

Rochu,

Trzymaj się kolego! Trzymam kciuki za powodzenie! Do usłyszenia i nie zapomnij o nas.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

17 maja kotwiczę w Galway. Drugą połowę maja i może początek czerwca spędzę w Belmullet (weekendy w Galway). Później -Bóg raczy wiedzieć :D

Jak już trochę okrzepnę, zainstaluję się na dobre, to się odezwę. A nóż/widelec wykroimy jakiś wspólny wypadzik? :D

Opublikowano

W tym roku to w Irladii nie zrobimy ale w następnym ... zawsze mogę zrezygnować ze Szwecji i przyjechać do Was na tydzień :D na te szczupaki i pstrągale.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

W tym roku to w Irladii nie zrobimy ale w następnym ... zawsze mogę zrezygnować ze Szwecji i przyjechać do Was na tydzień :D na te szczupaki i pstrągale.

Pozdrawiam

Remek

trzymamy za słowo B)

Opublikowano
5 kartonow L&M do walizki (puszcza na pewno) i jest zarobione 100 euro czyli tyle ile potrzeba na bilety ryanair. Tak wiec kasa to najmniejsza przeszkoda :mellow:
  • 2 tygodnie później...