Roch Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 W połowie maja wylatuję na Zieloną Wyspę. Robię duże PA-PA polskim wodom, dla których ostatnio nie miałem zresztą czasu. Podobnie jak nie miałem czasu na inne przyjemności, w tym pogaduszki na Jerkbaicie czy WCWI. Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł odezwać się do Was z Irlandii. AVE!
jerzy Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Good luck!! W Irlandii jest kilku chlopoaków z tego forum, spikniecie się i polowicie.pozd JW
remek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 W połowie maja wylatuję na Zieloną Wyspę. Robię duże PA-PA polskim wodom, dla których ostatnio nie miałem zresztą czasu. Podobnie jak nie miałem czasu na inne przyjemności, w tym pogaduszki na Jerkbaicie czy WCWI. Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł odezwać się do Was z Irlandii. AVE! Rochu, Trzymaj się kolego! Trzymam kciuki za powodzenie! Do usłyszenia i nie zapomnij o nas. PozdrawiamRemek
Sławek Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Powodzenia i częstych okazji do chwalenia się wynikami
Kuba Standera Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Powodzenia i zapraszam na ryby!!Gdzie będziesz??Jakbyś chciał gdzieś się wybrac to od 2giej połowy maja będę miał trochę luzu, pisz na priv.
Roch Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 17 maja kotwiczę w Galway. Drugą połowę maja i może początek czerwca spędzę w Belmullet (weekendy w Galway). Później -Bóg raczy wiedzieć Jak już trochę okrzepnę, zainstaluję się na dobre, to się odezwę. A nóż/widelec wykroimy jakiś wspólny wypadzik?
Ramay Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Zapraszamy i czekamy. Może jakis mały zlocik? Jerkbait.ie?
Bujo Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Dajcie znac a chetnie dolacze W sumie nie jest daleko a dawno juz nie bylem w zielonym kraju. Bujo
remek Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 W tym roku to w Irladii nie zrobimy ale w następnym ... zawsze mogę zrezygnować ze Szwecji i przyjechać do Was na tydzień na te szczupaki i pstrągale. PozdrawiamRemek
Kuba Standera Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Fajnie by było, nastu by się może dało zebrać z wyspiarzy?? (do przyszłego roku może ktoś dojedzie).
Ramay Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 W tym roku to w Irladii nie zrobimy ale w następnym ... zawsze mogę zrezygnować ze Szwecji i przyjechać do Was na tydzień na te szczupaki i pstrągale. PozdrawiamRemek trzymamy za słowo
Kuba Standera Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Myślę że nie musiałbyś rezygnowac z wyjazdu do Szwecji nawet. Cena biletów i wsio
LASSOjbait Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 5 kartonow L&M do walizki (puszcza na pewno) i jest zarobione 100 euro czyli tyle ile potrzeba na bilety ryanair. Tak wiec kasa to najmniejsza przeszkoda
Kuba Standera Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 No już niedługo będziesz na miejscu, daj coś znać jak idzie.Od przyszłego weekndu wolne na łodzi
mleko_1 Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Powodzenia. odwiedz rzeki pstragowe i zlow duzego szczupaka...w lutowym WŚ bylo o Irlandii...zobacz i powodzenia....
Rekomendowane odpowiedzi