Pytanie, czy ma ten okonek wymiar forumowy?
Odpowiedź w pkt 6 regulaminu ZASADY umieszczania zdjęć/filmów na forum jerkbait.pl - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 11 listopad 2023 - 11:54
Pytanie, czy ma ten okonek wymiar forumowy?
Odpowiedź w pkt 6 regulaminu ZASADY umieszczania zdjęć/filmów na forum jerkbait.pl - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Napisano 16 listopad 2023 - 15:07
46 cm, nocna bombka.
gunki skip wormik na płaskiej 5g
kilka 40-stek, i 30-40 rybek 30-40 cm
C$R!
Napisano 19 listopad 2023 - 15:10
Nocny dzisiejszy wypad nad wodę do miasta, dopisało mocno, moja 46-stka, ziomaka 45-tka grubsza od mojej a waga ta sama mimo różnicy centymetrowej, lepiej podjadła
Wspólna fotka z 44,43,42, mocny wieczór.
Sporo 40-stek, 41-, dzieści ryb między 35-40
Eldoraroo, od 20 do 3 rano, jak się odpaliły od 24 to nie wiedziałem co się dzieje, uderzenia w gumę 9cm sandaczowe, dosłownie...
Każda rybka wróciła w nienagannej kondycji do wody.
Po deszczach woda z rzeki płynie szybko, prąd jest odczuwalny, w niektórych miejscach na wodzie 3-4 m główka 10g nie chciała spaść do dna... Ale jak widać daliśmy radę!
Użytkownik TommyW edytował ten post 19 listopad 2023 - 15:13
Napisano 20 listopad 2023 - 14:02
Czują nadchodzącą zimę prosiaczki
Napisano 21 listopad 2023 - 19:24
Dzisiejsza nocna eskapada, moja opinia odnośnie gunki skip worma - z początku nie wiedziałem co i jak, kilka godzin kombinowania, zmieniania główek i - u mnie na główce 5g w ogóle nie działa, 10,15g minimum
Kolor firecracker - cola i watermelon też okej
Prowadzenie raczej leniwe, sprzętowo streetstick W6 2-10 ładnie podkręca robaczka a i z zacięciem nie ma problemu.
45 fotka solo z bliska, z wormem 42, ale pięknie upasiona!
Napisano 25 listopad 2023 - 15:10
Nocne łowy c.d....
Hardkor wystać przy -2 i wietrze w porywach do 23m/s, urwanie głowy. Na szczęście set asimi od GF już w drodze! Żyłeczka od Psulka w posiadaniu!
Ten dziabąg nie chciał już szybciej pracy, wolą od tygodnia pracę bez pracy
Robaki - jaskółki od 10cm w górę, polecam spróbować!
Napisano 25 listopad 2023 - 18:05
Napisano 28 listopad 2023 - 00:35
Nowe PB pasiastego szczęścia
Napisano 28 listopad 2023 - 21:04
Piękne te Wasze pasiaki
Ale mam pytanie
Nie zdradzając miejsca co w nim jest tak szczeglnego lub nie że łowicie te okonie po ciemku ?
Wszak do typowych "nocników" okonie nie należą
Czuję, że to skierowane do mnie,
Należą i to bardzo, nocne łowienie to moim zdaniem duże przynęty jak na okonie przystało, brania, które powalają z nóg niczym sandaczowe łupnięcie, brak ludzi - bo mało kto wytrwa w porcie rzucając nie widząc kompletnie nic w miejsca w które ciężko przy słońcu trafić, za ciszę (czasem w portowym łowieniu o to ciężko, ale większość czasu ona mi towarzyszy) a najbardziej za to, że są w nocy jak szczupaki - bezwzględne.
To tylko moja opinia, są osoby które walą potężne ryby rano a są i tacy co walą w nocy a rozjaśniają fotki
Swoją drogą przy obliczu lampki gdy wyłania się z wody pasiak powyżej 45cm to jest na czym oko zawiesić
Napisano 28 listopad 2023 - 21:27
Napisano 30 listopad 2023 - 22:34
1 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych