warciak Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Witam Chciałem się pochwalić swoją pierwszą rybą złowiona na casting i może to nie potwór ale hol tego okonia to naprawde duż przyjemność w dodatku na jerka wymyślonego przezemnie.Był jeszcze szczupły ale ...niestety. Pozdrawiam @warciak
@slider@ Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Piekny garbusek Gratuluje pierwszej zdobyczy na casting PozdrawiamSlider
Roch Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 No pięknie! A mój zestaw castingowy wciąż nieskompletowany! Buuu...
Maciejowaty Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Gratuluję Widzę ,że coraz więcej osób łapie bakcyla castingowego
Kuba Standera Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 No pięknie! A mój zestaw castingowy wciąż nieskompletowany! Buuu...jkabyś chciał coś pożyczyć, albo wpaść na fishe to się nie krępuj, w Galway dużo zacnych wędkarzy mieszka, trzeba będzie zrobić miting na corrib - przyjadę z łodzią.
remek Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Gratulacje,Zapraszam na następny zlot castingowy, ktory będziemy organizować w następnym roku - w tym będzie jeszcze jerkowy. PozdrawiamRemek
pitt Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Witam Chciałem się pochwalić swoją pierwszą rybą złowiona na casting i może to nie potwór ale hol tego okonia to naprawde duż przyjemność w dodatku na jerka wymyślonego przezemnie. gratuluje pierwszej ryby z casta to ty wymysliles slidera?
warciak Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 to coś tylko z daleka wygląda jak slider w rzeczywistości ma 5 cm i jest cieniutki jak listek a pierwowzór to faktycznie s... ale co młody adept casta może wiedzieć o przynętach ,na które będzie łowił a chcę dodać,że ta przynęta była zrobiona daleko przedtym jak pierwszy raz miałem pazur w rękach a tak w ogóle to dzięki za gratulacje,miłe słowa za pasiaka mam nadzieje,że wkrótce wkleje zdjęcie pierwszego zębacza
warciak Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Opublikowano 3 Maja 2007 no i pięknie dzisiaj dostałem pierwszego szczupłego na casta tzn na slidera 7F kolor jak widaćP.S.to jest mój ostatni reszta albo zerwana albo została odstrzelona w siną dalcałe 50 centów ale kto powiedział,że będzie lekko następne zdjęcie będzie już z konkretem może za 2 dni pozdrawiam
Tomek.M Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 @warciak25 to jakiej plecionki uzywasz, ze tak odstrzeliwujesz jerki ? 20lb PP powinna Ci wystarczyc w zupełnosci, ja takiej uzywam do 7 i 10cm, do wiekszych 30 lub 40lb
warciak Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Opublikowano 5 Maja 2007 plecionka tylko raz strzeliła reszte zawdzięczam agrafkom i felernym wolframom kupuje dość drogie po 2-3 zł szt i tak szajs ale u mnie w sklepach nic lepszego nie ma? a tak w ogóle to wróciłem z łowów , dzisiaj było super piękna pogoda mase brań 2 spięte przy pontonie 2 w pontonie tylko ,że szkraby takie po 50 cm kilka szczurów,okoń 31 cm i na okrasę sandał 68 cm i coś około 2,5 kg no i wszystko na ostatniego slidera 7F
Rekomendowane odpowiedzi