Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Panowie ostatnio miałem ostrą wymianę zdań z moim pontonem <_< skutkiem czego łowię teraz z brzegu :angry: .Chciałbym się dowiedzieć o jakiś dobrych łodziach do 3 m nie ukrywam ,że mam na myśli łódż natalia 295 firmy Lamitar ale ostateczną decyzję jeszcze podejmę.Nie ukrywam ,że głównym czynnikiem jest kasa może ktoś z was wie o jakiś małej stoczni i chciałby się podzielić. :D

Za wszystkie info z góry dziękuje.

Pozdrawiam

Opublikowano
http://www.lodzie.com/lodzie/ Sprawdź może znajdziesz coś ciekawego dla siebie. Jednakże polecam łodzie aluminiowe np. Lindera. Podczas transportu konstrukcja nie ulega kruszeniu jak to bywa w łajbach wykonanych z laminatu. Po za tym aluminium sprawi, że nie nabawisz się przepukliny ......
Opublikowano

Taa, obie propozycje malo ekspensywne, w dodatku Texas 2,7 najbardziej wg mnie nadaje sie na...trumne.

Sprobuj zapytac w zakladzie ze Słupcy. Kiedys adres byl www.slupca.com.pl, wpisz w wyszukiwarke to powinno wyskoczyc...

Gumo

Opublikowano
Łódka do 3m jest dla jednej osoby.Kup coś od 3m a najlepiej 3,5m zwłaszcza jeżeli będziesz woził ją na przyczepce.