Cena jaka mnie interesuje to 300zł z przesyłką do paczkomatu.Okulary zaliczyły około30wypadow na ryby po kilka godzin.
1 odpowiedź w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano wczoraj, 16:55
Cześć na sprzedaż okularki marki smitch stan bdb bez zadnych rysek czy otarc na soczewkach mozliwe jakies mikro pod swiatło na plastikach bo uzywane ale wygladaja super ale ja ich niewidze, okularki uzywane ale zawsze przewozone w etui w pudle i bardzo poszanowane oczywiscie polaryzacja i chroma pop.Raczej dla tych którzy potrzebuja patrzałki na bardziej słoneczne dni gdzie swiatła jest wiecej i okulary stonuja obraz i podbija kontrast.Soczewki poliweglan i wszystko co było w komplecie.Link do modelu.Jesli łowisz w znikomym świetle to kolor soczewki jest zbyt ciemny.Niestety są to okulary gdzie światła jest więcej niż wcześnie rankiem i gdy zapada zmierzch.Uzywane przy pstragach i czasem podczas jazdy samochodem.
Cena jaka mnie interesuje to 300zł z przesyłką do paczkomatu.Okulary zaliczyły około30wypadow na ryby po kilka godzin.
#2 OFFLINE
Napisano wczoraj, 17:12
Rezerwa na 30 min na poczytanie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inne
INNE
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Sprzedaż sprzętu wędkarskiego →
(S) knoby, szpulkę...Napisany przez qaya , wczoraj, 18:35 |
|
|
||
INNE
Casting Daiwa, przynęty Savage Gaer, bielizna DAMNapisany przez Drabek , 20 lis 2024 |
|
|
||
INNE
Torba,plecaki,pudełkaNapisany przez masaj , 19 lis 2024 |
|
|
||
INNE