Łyssy Opublikowano 28 Listopada 2024 Opublikowano 28 Listopada 2024 Dzień dobry, Są tutaj osoby mające wiedzę jak obecnie wygląda ten odcinek rzeki, nie byłem tam od lat i mam zamiar niedługo to zmienić. Przy okazji byłbym bardzo wdzięczny za wskazówki odnośnie tego czy lepiej próbować ze streamerem czy może z nimfą.
Paweł Cieśliński Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Lipa straszna od lat. Brak kontroli i miejscowe kłusownictwo zabiło rzekę. Jak trafisz na czas zaraz po zarybieniu w odpowiednie miejsce ( to gdzie "wsypali rybę") to możesz połowić . Moim zdaniem szkoda kasy i czasu
Łyssy Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2024 Byłem ostatnio, to jakiejś wielkiej tragedii nie było, złowiłem 3 tęczaki każdy powyżej 4 dych i mniejsze potoki, głównie na nimfę ale parę ryb było też na streamera. Gadałem z chłopakami którzy tam jeżdżą w miarę regularnie to raczej nie narzekali, chociaż mówili że jak nie ma zarybienia w tygodniu to bardzo ciężko wyjąć coś ciekawego w weekend 1
K.Kalisz Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Szkoda czasu i kasy ... klimat żaden, ryb jak na lekarstwo, rozpatrywać tylko w kategoriach wspomnień. 1
Paweł Cieśliński Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Byłem ostatnio, to jakiejś wielkiej tragedii nie było, złowiłem 3 tęczaki każdy powyżej 4 dych i mniejsze potoki, głównie na nimfę ale parę ryb było też na streamera. Gadałem z chłopakami którzy tam jeżdżą w miarę regularnie to raczej nie narzekali, chociaż mówili że jak nie ma zarybienia w tygodniu to bardzo ciężko wyjąć coś ciekawego w weekendNo właśnie... trafiłeś po zarybieniu i dlatego połowiłeś. Edytowane 3 Grudnia 2024 przez Paweł Cieśliński
Tiur Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Szkoda czasu i kasy ... klimat żaden, ryb jak na lekarstwo, rozpatrywać tylko w kategoriach wspomnień.Ale wspomnień sprzed ilu lat?. Ja tam byłem już paręnaście lat temu i było tak samo
jabadaonbis Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 25 lat wstecz było ok. Ojciec miał tęczka 76 cm. Oczywiście z zarybienia. A mnie się trafi nawet sandacz pod 70 cm. A wpuszczonych pstrągów można było połapać
Rekomendowane odpowiedzi