Skocz do zawartości

Przeszkoda w wędkowaniu, Bronie sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników.

Mam nadzieje i prośbe do adminów by niewyrzucali tematu do offtopicu! w sumie to wiąże sie z spinningiem

Słuchajcie dziś oddałem swoją magisterke. Czekam w najbliższym czasie na obrone. Kurcze czas ucieka a mi ciężko się zmobilizować do ostatniej nauki. Koledzy trzymajcie kciuki za mnie bym uzyskałtego magazyniera. Na bieżąco będe informował o postępach.

Jak będzie po wszystkim to na dobre oddam sie nieskrępowany mojej ulubionej moetodzie!

Pozdrówki

Opublikowano
Przeszedłeś całe studia to obrona to już formalność, zdasz na 4 lub 5. Jak się dobrze zakręcisz to promotor poda Ci przykładowe pytania, a jak Cię lubi to parę przykładowych, a nie np. 100. Także spoko będzie.
Opublikowano

powodzenia stary ,sprawę znam wery dobrze ,sam sie co dopiero broniłem :mellow: .makiety wydruki plansze opisy pytania odpowiedzi,motanie się itd :mellow:

bedzie oki :D bez paniki :D i na ryby :mellow:

hasior :D

Opublikowano

Oooo dżizus krajst!!!

Termin mi przesunięto z 12.07 o tydzien wczesniej.... tak w drodze wyjatku bo z strategicznego punktu wyjścia bedzie lepiej wam zdawac 05.07 :angry:

A wiec 05.07 godzina 10.00 - 12.00 to moja chwila prawdy

Nie ma mnie do odwołania!! Oooo lol

Opublikowano

Popatrz na to z innej strony. Sezon wędkarski Ci się wydłużył :mellow:

U mnie obrona to była piece of cake w porównaniu do niektórych zaliczeń. :unsure:

Opublikowano

Miałem się nie wypowiadać, bo już sam temat przyprawia mnie o dreszcze... Niestety gdy koledzy pisali swoje prace magisterskie ja chodziłem na rybki <_< . Za to teraz pod naporem rodziców, kumpli, Wybranki Serca itp. złamałem się i zacząłem pisanie. Z tego co widzę to dobrze, bo zanim przekopię się przez zebraną literaturę to będzie sierpień :( . Ale wielu ma to już za sobą, a jeszcze więcej przed sobą :lol: . Więc będzie dobrze.

Zgadzam się sama obrona to będzie już przyjemność ;)

Opublikowano
No i sie udalo. Heh to naprawde byl lajtowy egzam. W srodku siedzialem 5-6 minut max! Pisze z komóry bo od wczoraj siedzimy na rybach i delikatnie ... wiadomo co. Po powrocie naskrobe moze cos wiecej. 3majta sie chopy