Pod filmem są po prawej 3 kropeczki:
trzeba zaznaczyć Zgłoś->Treści przedstawiające przemoc i odrazę -> znęcanie się nad zwierzętami.
Jak parę osób zgłosi zastrzeżenia do filmu, to może YT go usunie?
Poszło.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 18 listopad 2019 - 15:10
trzeba zaznaczyć Zgłoś->Treści przedstawiające przemoc i odrazę -> znęcanie się nad zwierzętami.
Poszło.
Napisano 18 listopad 2019 - 17:03
I ja zgłosiłem
Napisano 18 listopad 2019 - 18:06
Napisano 18 listopad 2019 - 18:07
Napisano 18 listopad 2019 - 18:31
Napisano 18 listopad 2019 - 22:51
Napisano 19 listopad 2019 - 08:15
Poszło zgłoszenie
Napisano 19 listopad 2019 - 08:26
No to ja też .
Napisano 19 listopad 2019 - 08:45
Napisano 19 listopad 2019 - 08:50
Napisano 19 listopad 2019 - 09:21
Oczywiście szkoda ryb, ale tak, się kiedyś łowiło. Dziś też, choć coraz więcej wędkarzy, a szczególnie łowiących na muchę czy spinning, wypuszcza ryby bo byłoby bardzo kiepsko z rybostanem.
Problemem o którym nikt nie wspomniał jest to, jak osoby z poza wędkarskiego świata , postrzegają nas wędkarzy. Generalnie, łowienie ryb jest postrzegane jako "dziwne" hobby. Zawsze gdy się zdradzę i powiem komuś , że łowie to widzę to zdziwienie. A że nudne, a czy nadaje się do jedzenia. Kiedy mówię , że wypuszczam to widzę niedowierzanie. Takie filmiki jak ten utrwalają stereotyp wędkarza - mięsiarza, pozyskującego rybę do zjedzenia, męczącego ryby itd
Niestety musi jeszcze trochę czasu upłynąć, aż się to zmieni.
Byłem w niedzielę nad Rabą. Wędkarzy mnóstwo. Większość dziadki łowiące na grunt. Byłem też w poniedziałek. Na brzegu łuski po skrobanych rybach i taki syf, że szkoda gadać. Słoiki, opakowania bo zanętach, pojemniki plastikowe po robakach. Szlag by ich trafił.
Użytkownik EdekDeBeściak edytował ten post 19 listopad 2019 - 09:22
Napisano 19 listopad 2019 - 21:20
Napisano 19 listopad 2019 - 22:51
Odemnie również poszło zgłoszenie. Stanowcze NIE dla filmów tego typu na yt.
Napisano 20 listopad 2019 - 19:53
Napisano 20 listopad 2019 - 22:11
Napisano 21 listopad 2019 - 10:34
Oczywiście szkoda ryb, ale tak, się kiedyś łowiło. Dziś też, choć coraz więcej wędkarzy, a szczególnie łowiących na muchę czy spinning, wypuszcza ryby bo byłoby bardzo kiepsko z rybostanem.
Problemem o którym nikt nie wspomniał jest to, jak osoby z poza wędkarskiego świata , postrzegają nas wędkarzy. Generalnie, łowienie ryb jest postrzegane jako "dziwne" hobby. Zawsze gdy się zdradzę i powiem komuś , że łowie to widzę to zdziwienie. A że nudne, a czy nadaje się do jedzenia. Kiedy mówię , że wypuszczam to widzę niedowierzanie. Takie filmiki jak ten utrwalają stereotyp wędkarza - mięsiarza, pozyskującego rybę do zjedzenia, męczącego ryby itd
Niestety musi jeszcze trochę czasu upłynąć, aż się to zmieni.
Byłem w niedzielę nad Rabą. Wędkarzy mnóstwo. Większość dziadki łowiące na grunt. Byłem też w poniedziałek. Na brzegu łuski po skrobanych rybach i taki syf, że szkoda gadać. Słoiki, opakowania bo zanętach, pojemniki plastikowe po robakach. Szlag by ich trafił.
No to mnie pocieszyłeś .
Znaczy są ryby w Rabie
Napisano 21 listopad 2019 - 12:05
No to mnie pocieszyłeś .
Znaczy są ryby w Rabie
Użytkownik EdekDeBeściak edytował ten post 21 listopad 2019 - 12:07
Napisano 21 listopad 2019 - 18:22
Raba w tym roku darzyła mnie kleniami i boleniami. Ale lowię tam do maja , bo potem przesiadam się na Wisłę.
Bolenie na Wiśle dziś słabo aktywne i zostałem przez nie pokonany ...
Napisano 21 listopad 2019 - 18:24
Napisano 21 listopad 2019 - 19:38
Haha ..cenzura . Do końca maja.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych