Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna rzecz.

W wersji mobilnej zakładka pokazuje podświetlenie (jest coś nowego) podczas gdy po wejściu w zakładkę brak jest podświetlenia tematu

Mam to samo do teraz w wersji mobilnej.

Opublikowano (edytowane)

Dziś mi się zdublował post ale tylko 2 razy :) Wiem, że ostatnio był taki problemik ze spamującymi botami i być może został dodany jakiś filtr/system antyspamowy na poziomie serwera, w apce tapatalk jest dość mocno wyżyłowany czas na odpowiedź serwera i prawdopodobnie przy request do serwera nie ma zwrotki 200 do czasu release z tyt działania filtra co powoduje timeout i ponowne wysłanie request stąd duble. Nie wiem tak gdybam, ale może to być prawdopodobne. Jeśli tak jest to zrobiłbym recaptcha od google na poziomie formularza rejestracji i wyłaczyłbym ten antyspam po stronie serwera, to powinno rozwiązać problem.

Edytowane przez Sławek.Sobolewski
Opublikowano

Dodatkowo - być może jedno z drugim jest powiązane - nie dostaję maili z informacją o nowych wpisach w obserwowanych przeze mnie postach. Co np. ma znaczenie w przypadku wystawionego postu sprzedażowego.

Opublikowano

A u mnie w ogóle nie aktualizuje wątków z najnowszymi wpisami w wersji na kompa, bo takiej używam głównie. W ogólnym menu mam widok ostatniego wpisu w danym dziale, po wejściu wszystko jest odznaczone jako przeczytane i temat z najnowszym wpisem jest gdzieś dalej, gdzie pozostał wcześniej. Trochę zawile tłumaczę ...

• Like 1
Opublikowano

A u mnie w ogóle nie aktualizuje wątków z najnowszymi wpisami w wersji na kompa, bo takiej używam głównie. W ogólnym menu mam widok ostatniego wpisu w danym dziale, po wejściu wszystko jest odznaczone jako przeczytane i temat z najnowszym wpisem jest gdzieś dalej, gdzie pozostał wcześniej. Trochę zawile tłumaczę ...

Też mam już niezły burdel. Niczego nowego nie podświetla albo serwuje mi stare wątki z podświetleniem, jako nowe :lol:  :lol:  :lol:

Opublikowano
U mnie pokazuje że są nowe wiadomości wchodzę w dział a tam posty oznaczone że są przeczytane. Jak chce coś napisać dostaje informacje ,, error ,, itp ale jak wyjdę i wejdę jeszcze raz okazuje się że wiadomość została dodana jak powtórzę to wychodzi mi to co koledze wyżej czyli 2x napisany post.
Opublikowano (edytowane)

U mnie na kompie, "zbiesił" się dział "Szwecja" Jak u Was?

U mnie praktycznie wszystkie działy są w rozsypce. Korzystanie z Forum w tej postaci zaczyna być wyzwaniem.

Edytowane przez malinabar