Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewien user (w randze administratora) z pewnego wędkarskiego portalu poprosił mnie (a właściwie moją kartę kredytową) o pośrednictwo w pewnej transakcji jako, że korzystałem już z usług pewnego zagranicznego sprzedawcy. Chodziło o towar próbny, który, jeśli będzie ok stanie się towarem stałym. Płatność miała być wysłana po przetestowaniu towaru próbnego. Płatność wysłałem a w/wym. user miał mi natychmiast zwrócić. I dwukrotnie zapewniał, że przelew poszedł ale nic na moje konto nie wpłynęło. Niestety, towaru stałego nie otrzymałem. Sprzedawca nie odpowiada.

Co w tej sytuacji mam zrobić? Czy olać stratę kilkudziesięciu USD? Czy też dopominać się tej kwoty od zamawiającego?

Opublikowano

Zdecydowanie dopominać się i tępić takich kolesi.

Jest to nie poważne. Ja na twoim miejscu publikował

bym wszędzie gdzie tylko można jego dane. Może się

odłuczy takich numerów <_<

Opublikowano

niałdnie :angry:

najlepiej jak coś sie komus sprowadza to brać kasę wcześniej,i wtedy takich akcji nie bedzie

zreszta sam zainteresowanu zakupem powinien to zaproponowac.

mniejmy nadzieje ,ze to jakaś pomyłka z num konta czy cos w tym stylu,i wszystko sie wyjaśni.

A jesli to jawny przekręt to proponuje napietnować takiego kolege i podac jego dane by ktos inny omijał go szerokim łukiem.

pozdro hasior

Opublikowano

hmmmm :unsure: moze jeszcze raz wysłij num konta niech kolega dłuznik zweryfikuje to z num na który zekomo przesłał kaskę. :unsure:

Opublikowano
Chłopaki, spox. Jestem pewien, że sprawa max do środy będzie załatwiona. Dzięki waszym postom. I na innych portalach.