Friko Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Na najbliższy weekend tj. 18-19 października zaplanowaliśmy tzw. migrację forum na nową wersję oprogramowania. Na ten moment prawdopodobieństwo oceniam na 80-90%. Oznacza to że przez 2-3 dni forum będzie w trybie tylko do odczytu (nie będzie można pisać). Przepraszamy za tę niedogodność ale mamy nadzieję, że nowe oprogramowanie forum wynagrodzi Wam to z nawiązką myślę, że zwłaszcza Forumowicze korzystający z forum w wersji mobilnej powinni być zadowoleni ze zmian. Na wszelki wypadek, sugerowałbym Wam żebyście sobie przypomnieli adresy e-mail na jakie jesteście zarejestrowani na jerkbaicie oraz hasła. Tak na wszelki wypadek warto taką rzecz mieć gdzieś zapisaną. 5
Friko Opublikowano 18 Października Autor Opublikowano 18 Października AKTUALIZACJA: niestety musimy odwołać migrację (a co za tym idzie wyłączenie możliwości pisane na forum) - które były zaplanowane na ten weekend. Napotkaliśmy na trudności / błędy związane z tym ze dla części użytkowników nie jesteśmy w stanie prawidłowo przenieść haseł co oznaczałoby brak możliwości automatycznego zalogowania się na "nowym" forum przy użyciu starego nicku i hasła. Będziemy testować możliwość odzyskiwania / zmiany hasła przez użytkowników (co oznaczałoby, że po migracji cześć użytkowników musiałaby ustawić sobie nowe hasło). Może to również oznaczać iż do zalogowania się na "nowe" forum będzie potrzebny adres e-mail zamiast nicka. Z tego względu, tak jak pisałem w wiadomości prywatnej, dobrze byłoby gdybyście "odświeżyli" sobie pamięć i upewnili się, że adresy email, na które rejestrowaliście swoje konta są działające i macie do nich dostęp. Będę na bieżąco aktualizował ten wątek. 2
zandermafija*SpinnigistaWT Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października Mam mały problem nie pamiętam hasła, a mój e-mail od konta JB został wyłączony przez WP. Jest jakaś inna zmiana e-mail na aktualny?
Marcipas Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października (edytowane) właśnie sprawdziłem, email niby jest ale od jakiegoś czasu przestałem dostawać na niego powiadomienia . Też na wp Edytowane 19 Października przez Marcipas
Friko Opublikowano 19 Października Autor Opublikowano 19 Października Mam mały problem nie pamiętam hasła, a mój e-mail od konta JB został wyłączony przez WP. Jest jakaś inna zmiana e-mail na aktualny? Nie masz takiej opcji jako użytkownik. Mogę Ci zmienić adres e-mail "ręcznie". Wyślij mi na priv na jaki adres e-mail chcesz żebym Ci zmienił
Friko Opublikowano 19 Października Autor Opublikowano 19 Października właśnie sprawdziłem, email niby jest ale od jakiegoś czasu przestałem dostawać na niego powiadomienia . Też na wpWidocznie w ustawieniach profilu wyłączyłeś przy jakiejś okazji albo zaczely trafiac do folderu spam. Zeby sie upewnić że mail działa możesz go wykorzystać np. do zmiany hasła na jerkbait.pl
Mirek* Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Nie masz takiej opcji jako użytkownik. Mogę Ci zmienić adres e-mail "ręcznie". Wyślij mi na priv na jaki adres e-mail chcesz żebym Ci zmieniłWitam Poproszę tą samą opcję zmiany, wysyłam na pw.Pozdrawiam. Dziękuję.
Friko Opublikowano 23 Października Autor Opublikowano 23 Października AKTUALIZACJA: robimy kolejne podejście do migracji, prawdopodobnie jeszcze dziś lub jutro na ok 2-3 dni będziemy musieli zostawić forum w trybie tylko do odczytu (bez możliwości pisania) 1
Okonhel Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Po migracji forum, pojawiły się błędy w tekstach w słowach/nazwach pisanych po angielsku - jakby tłumasz google tłumaczył nieudolnie na j. polski. Np ktoś pisze że sprzeda jakiegoś woblera np Salmo Slider - w tekście jest Salmo Slizgacz czy inne dziwne nazwy.
Okonhel Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Nawet w tym wpisie poprzestawiało mi niektóre słowa i pewnie jak napiszę poniżej które to i tak się zmienią.
mario Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Po migracji forum, pojawiły się błędy w tekstach w słowach/nazwach pisanych po angielsku - jakby tłumasz google tłumaczył nieudolnie na j. polski. Np ktoś pisze że sprzeda jakiegoś woblera np Salmo Slider - w tekście jest Salmo Slizgacz czy inne dziwne nazwy. Migracja forum jeszcze się nie odbyła 1
Wojtek B. Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Migracja forum jeszcze się nie odbyła Efekt placebo 3
cyprys19 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Wyemigrowalim już ?Tak, na Węgry! 1 2
Friko Opublikowano 27 Października Autor Opublikowano 27 Października AKTUALIZACJA: niestety z przyczyn niezależnych od nas nie udało się zrobić podejścia do migracji w ostatni weekend. Czekamy na informację co dalej od informatyka prowadzącego temat. Będę wrzucał aktualizacje do tego wątku, na razie status jest: bez zmian 7
Tomasz eS Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Cześć , czy Tapatalk wam działa ?? Nie mogę się zalogować 😕 1
drChlubicz Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Macie swoją zawartość i obserwowane tematy jak wcześniej? Nie mogę znaleźć, wyzerowało się? Edytowane 3 Listopada przez drChlubicz
Thomas-xXx Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ciesze się że forum wróciło ale z Tapatalk mam problem, w wyszukiwarce wypada „stare forum” i za chiny nieda się zalogować.
Artech Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Cześć Za cholerę nie chce mnie zalogować ani przesłać mi nic na maila Artech
Artech Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Musiałem nowe konto założyć, co też proste nie było bo nie chciało mi linka aktywacyjnego wysłać
tiger Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 2 godziny temu, Tomasz eS napisał(a): Cześć , czy Tapatalk wam działa ?? Nie mogę się zalogować 😕 Tapatalk nie istnieje w tej wersji forum, teraz wchodząc na forum na urządzeniach mobilnych powinno ono działać dobrze i responsywanie. Tapatalk nie jest i nie będzie już używany. 1
tiger Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Teraz, artech3 napisał(a): Musiałem nowe konto założyć, co też proste nie było bo nie chciało mi linka aktywacyjnego wysłać Spróbuj raz jeszcze, powinno teraz działać ^.^
Artech Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ok, zadziałało. Jeżeli można, to proszę usunąć konto, z którego pisałem wyżej - artech3
Tomasz eS Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 5 minut temu, tiger napisał(a): Tapatalk nie istnieje w tej wersji forum, teraz wchodząc na forum na urządzeniach mobilnych powinno ono działać dobrze i responsywanie. Tapatalk nie jest i nie będzie już używany. No to lipa.
Rekomendowane odpowiedzi