Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na najbliższy weekend tj. 18-19 października zaplanowaliśmy tzw. migrację forum na nową wersję oprogramowania. Na ten moment prawdopodobieństwo oceniam na 80-90%. 

Oznacza to że przez 2-3 dni forum będzie w trybie tylko do odczytu (nie będzie można pisać). Przepraszamy za tę niedogodność ale mamy nadzieję, że nowe oprogramowanie forum wynagrodzi Wam to z nawiązką :)  myślę, że zwłaszcza Forumowicze korzystający z forum w wersji mobilnej powinni być zadowoleni ze zmian.

Na wszelki wypadek, sugerowałbym Wam żebyście sobie przypomnieli adresy e-mail na jakie jesteście zarejestrowani na jerkbaicie oraz hasła. Tak na wszelki wypadek warto taką rzecz mieć gdzieś zapisaną.

• Like 5
Opublikowano

AKTUALIZACJA:  niestety musimy odwołać migrację (a co za tym idzie wyłączenie możliwości pisane na forum) - które były zaplanowane na ten weekend.

Napotkaliśmy na trudności / błędy związane z tym ze dla części użytkowników nie jesteśmy w stanie prawidłowo przenieść haseł co oznaczałoby brak możliwości automatycznego zalogowania się na "nowym" forum przy użyciu starego nicku i hasła.  Będziemy testować możliwość odzyskiwania / zmiany hasła przez użytkowników (co oznaczałoby, że po migracji cześć użytkowników musiałaby ustawić sobie nowe hasło).   Może to również oznaczać iż do zalogowania się na "nowe" forum będzie potrzebny adres e-mail zamiast nicka.

Z tego względu, tak jak pisałem w wiadomości prywatnej, dobrze byłoby gdybyście "odświeżyli" sobie pamięć i upewnili się, że adresy email, na które rejestrowaliście swoje konta są działające i macie do nich dostęp.

Będę na bieżąco aktualizował ten wątek.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

właśnie sprawdziłem, email niby jest ale od jakiegoś czasu przestałem dostawać na niego powiadomienia . Też na wp

Edytowane przez Marcipas
Opublikowano

Mam mały problem nie pamiętam hasła, a mój e-mail od konta JB został wyłączony przez WP. Jest jakaś inna zmiana e-mail na aktualny?

Nie masz takiej opcji jako użytkownik. Mogę Ci zmienić adres e-mail "ręcznie". Wyślij mi na priv na jaki adres e-mail chcesz żebym Ci zmienił

Opublikowano

właśnie sprawdziłem, email niby jest ale od jakiegoś czasu przestałem dostawać na niego powiadomienia . Też na wp

Widocznie w ustawieniach profilu wyłączyłeś przy jakiejś okazji albo zaczely trafiac do folderu spam. Zeby sie upewnić że mail działa możesz go wykorzystać np. do zmiany hasła na jerkbait.pl

Opublikowano

Nie masz takiej opcji jako użytkownik. Mogę Ci zmienić adres e-mail "ręcznie". Wyślij mi na priv na jaki adres e-mail chcesz żebym Ci zmienił

Witam

Poproszę tą samą opcję zmiany, wysyłam na pw.

Pozdrawiam. Dziękuję.

Opublikowano
AKTUALIZACJA: robimy kolejne podejście do migracji, prawdopodobnie jeszcze dziś lub jutro na ok 2-3 dni będziemy musieli zostawić forum w trybie tylko do odczytu (bez możliwości pisania)
  • Like 1
Opublikowano

Po migracji forum, pojawiły się błędy w tekstach w słowach/nazwach pisanych po angielsku - jakby  tłumasz google tłumaczył nieudolnie na j. polski. 

Np ktoś pisze że sprzeda jakiegoś woblera np Salmo Slider - w tekście jest Salmo Slizgacz czy inne dziwne nazwy. 

Opublikowano

Po migracji forum, pojawiły się błędy w tekstach w słowach/nazwach pisanych po angielsku - jakby  tłumasz google tłumaczył nieudolnie na j. polski. 

Np ktoś pisze że sprzeda jakiegoś woblera np Salmo Slider - w tekście jest Salmo Slizgacz czy inne dziwne nazwy. 

Migracja forum jeszcze się nie odbyła ;)

• Like 1
Opublikowano

AKTUALIZACJA: niestety z przyczyn niezależnych od nas nie udało się zrobić podejścia do migracji w ostatni weekend. Czekamy na informację co dalej od informatyka prowadzącego temat. Będę wrzucał aktualizacje do tego wątku, na razie status jest: bez zmian

• Like 7
Opublikowano (edytowane)

Macie swoją zawartość i obserwowane tematy jak wcześniej? Nie mogę znaleźć, wyzerowało się?

Edytowane przez drChlubicz
Opublikowano

Ciesze się że forum wróciło ale z Tapatalk mam problem, w wyszukiwarce wypada „stare forum” i za chiny nieda się zalogować.

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz eS napisał(a):

Cześć , czy Tapatalk wam działa ?? Nie mogę się zalogować 😕

Tapatalk nie istnieje w tej wersji forum, teraz wchodząc na forum na urządzeniach mobilnych powinno ono działać dobrze i responsywanie. 
Tapatalk nie jest i nie będzie już używany.

• Thanks 1
Opublikowano
Teraz, artech3 napisał(a):

Musiałem nowe konto założyć, co też proste nie było bo nie chciało mi linka aktywacyjnego wysłać

Spróbuj raz jeszcze, powinno teraz działać ^.^

Opublikowano
5 minut temu, tiger napisał(a):

Tapatalk nie istnieje w tej wersji forum, teraz wchodząc na forum na urządzeniach mobilnych powinno ono działać dobrze i responsywanie. 
Tapatalk nie jest i nie będzie już używany.

No to lipa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...