Friko Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Cześć, witam na "nowym" starym jerkbaicie po kilkudniowej przerwie. Migracja techniczna forum po bardzo wielu latach bez aktualizacji oprogramowania okazała się zadaniem dużo bardziej skomplikowanym niż myślałem. Ale udało się ją zrobić, za 3 czy 4 podejściem. Na pewno w tym momencie są jeszcze rzeczy do poprawienia, ale nie chciałem dłużej trzymać wyłączonego forum. Poza tym liczę, że z pomocą Forumowiczów szybciej uda się zlokalizować kwestie wymagające poprawy. Dlatego tworzę ten temat - z prośbą do Was żebyście w nim zgłaszali problemy techniczne, które zauważyliście na forum po migracji - w szczególności problemy dotyczące logowania lub zmiany hasła. Proszę Was też o wyrozumiałość - jerkbait.pl nie jest portalem komercyjnym, nie mamy ani "budżetów" ani "etatów" więc trudno jest żeby było "od ręki i na perfekt" Krótka procedura w przypadku problemów z logowaniem: 1. Jeżeli logujesz się ze smartfona - NIE korzystasz z aplikacji TAPATALK. Ta wersja oprogramowania forum już nie współpracuje z Tapatalk. 2. klikasz "zapomniałem hasła" sprawdzasz foldery poczty przychodzącej adresu e-mail który podałeś na jerkbaicie (szczególnie folder SPAM) - większości przypadków w którymś z tych folderów znajdziesz email z linkiem do ustawienia nowego hasła. 3. jeżeli w/w próba nie przynosi rezultartu ani na smartonie ani na komputerze, wysyłasz email na adres friko77@wp.pl w którym podajesz swój dotychczasowy nick na jerkbaice oraz adres e-mail na który zarejestrowałeś konto w celu ustanowienia nowego, tymczasowego hasła które otrzymasz również na email 1 4
djgregi Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada U mnie działa , nie było problemu z logowaniem , w zasadzie samo podpowiedzialo login i hasło. 1
giepol Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada U mnie przeszło dopiero jak zresetowałem hasło i teraz jest pełen dostęp. Pozdrawiam Grzegorz 1
Friko Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada Niestety u sporej części Forumowiczów może wystąpić potrzeba zmiany hasła żeby się zalogować. Dlatego przed migracją pisałem do Was żebyście upewnili się że macie działające adresy e-mail na które jesteście zarejestrowani. Kilka osób napisało do mnie i skorzystało z możliwości zmiany e-maila. Na te emaile będzie przychodził link do zmiany hasła. Czasami wiadomość trafia do folderu SPAM który warto sprawdzić. Link przychodzi w ciągu minuty od klinięcia. 1
Matss87 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada U mnie logowanie poszło od strzału forum wyglada świetnie. Jak napotkam problemy techniczne, udzielę się ponownie w wątku. 1
Ponik Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Zalogowany bez problemu. Problem to wyszukiwarka. Nie działa. Nic nie wyszukuje. 1
malinabar Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ale piknie to wygląda wszystko 👍. U mnie wymagany był reset hasła, który przebiegł bezproblemowo. Ciężko było bez Forum ... 1
ziela77 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada U mnie na komputerze i telefonie wszystko ok 1
Tom@son Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada U mnie potrzebne było resetowania hasła. Dopiero po którymś razie doszedł na maila ten link z forum. Na telefonie nadal nie mogę się zalogować. Dlaczego? 1
silver102 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Witam. Zalogowany bez problemu. Będę sprawdzał, co działa. Brakowało mi Was. 1
januszz Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Witam. U mnie logowanie ok za pierwszym strzałem
szczupak1 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Jest ok zalogowałem się ale wyszukiwanie nie działa. Nic nie idzie wyszukać.
Tom@son Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Wpisuje w telefonie przy logowaniu to nowe hasło co mam na kompie dziś zmienione i nie da sie zalogować. Czy tutaj tez musze wciskać to żeby kolejny raz zmieniać hasło? Chyba nie, ale już nie wiem dlaczego w telefonie nie loguje. 1
drChlubicz Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Czołem Logowanie bez problemu, jedyne co zauważyłem na tą chwilę to że brak mojej zawartości i obserwowanych tematów.
SpryteK Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Logowanie bez problemu, a jest gdzieś ta opcja „oznacz wszystko jako przeczytane” ?
Tom@son Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 1 minutę temu, SpryteK napisał(a): Logowanie bez problemu, a jest gdzieś ta opcja „oznacz wszystko jako przeczytane” ? Prawy dolny róg jest.
S.N. Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 9 minut temu, Tom@son napisał(a): Wpisuje w telefonie przy logowaniu to nowe hasło co mam na kompie dziś zmienione i nie da sie zalogować. Czy tutaj tez musze wciskać to żeby kolejny raz zmieniać hasło? Chyba nie, ale już nie wiem dlaczego w telefonie nie loguje. U mnie to samo.
bob74 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada ... na laptopie przez nicka i hasło od strzału... w tel. przez Tapatalk cału czas błąd sieci... poczekam.
Ardoro Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Czy można przeglądać całe forum wg najnowszych wpisów, nie tematów? Nie mogę tego ustawić tak żebym nie musiał wchodzić do każdego tematu chcąc przeczytać najnowszy wpis.
guciolucky Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada U mnie niestety musiałem usunąć historię przeglądania i cookies aby otrzymać maila i zresetować hasło.
mav3rick Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Z przeglądarki na telefonie z zapisanych danych od ręki poszło, tapatalk nie działa "błąd sieci"
guciolucky Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Zdecydowanie lepszy hosting jpg-ów Edytowane 3 Listopada przez guciolucky 1
Michal_ Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Nie działają zapisane linki do szczegółowych postów, odsyłają do końca tematu. W profilu nie ma nic z własnej zawartości- ze starego forum. Edytowane 3 Listopada przez Michal_
Szymon82 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Udało się zalogować - to najważniejsze.Prośba o przypomnienie hasła dwukrotnie i nic nie przyszło na @ .
Rekomendowane odpowiedzi