marian-56 Opublikowano Piątek o 19:50 Opublikowano Piątek o 19:50 Witam Po powodzi w 2024 r. większość ryb ( Pstragi / Lipienie spłynęły ) + "pożywienie "😩 Sezon 2025 bardzo słaby Lipienie 0 Pstrągi ok 3_4 sztuki MIARIOWE !!! Teraz reszta ryb odejdzie " w nicość " Dla mnie to już chyba koniec łowienia " na muchę " ( wiek ) 🙇♀️ Link do katastroficznej wiadomości Rusza remont zapory wodnej w Pilchowicach - Lwówecki.info Karta opłacona ( w połowie grudnia ) Teraz została ... wyprzedaż sprzętu muchowego W pesymistycznym nastoju Kłaniam się Marian P.S. Pierwszy raz piszę na "nowym " forum 1
marian-56 Opublikowano Piątek o 19:54 Autor Opublikowano Piątek o 19:54 Nie ma ( nie umiem )mozliwości edytowania postu Jeśli nie jest w odpowiednim miejscu to prosze przenieść Marian
marian-56 Opublikowano Piątek o 20:32 Autor Opublikowano Piątek o 20:32 Dodaje miejsca przed i po powodzi Daty pokazują kiedy jest zrobione zdjęcia Marian 1
Pisarz.......ewski Piotr Opublikowano Sobota o 11:19 Opublikowano Sobota o 11:19 15 godzin temu, marian-56 napisał(a): Witam Po powodzi w 2024 r. większość ryb ( Pstragi / Lipienie spłynęły ) + "pożywienie "😩 Sezon 2025 bardzo słaby Lipienie 0 Pstrągi ok 3_4 sztuki MIARIOWE !!! Teraz reszta ryb odejdzie " w nicość " Dla mnie to już chyba koniec łowienia " na muchę " ( wiek ) 🙇♀️ Link do katastroficznej wiadomości Rusza remont zapory wodnej w Pilchowicach - Lwówecki.info Karta opłacona ( w połowie grudnia ) Teraz została ... wyprzedaż sprzętu muchowego W pesymistycznym nastoju Kłaniam się Marian P.S. Pierwszy raz piszę na "nowym " forum Marian 🙂, no cóż słabo to wygląda 🤔. Jednak pamiętasz, że nadzieja umiera ostania. Pozdrawiam serdecznie 1
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano Sobota o 16:31 Opublikowano Sobota o 16:31 Współczuję szczerze niedoli. Nie wyprzedawaj się, postaraj się u najwyższego o aneks do umowy na życie. Przedłuży ku obopólnej radości.. 3
marian-56 Opublikowano Sobota o 17:00 Autor Opublikowano Sobota o 17:00 Witam Optymizm nie opuszcza mnie ( na razie ) Opłaty na ten rok już dokonane ( połowa grudnia 2025 r. ) Do czasu spustu wody ze zbiornika mam nadzieję jeszcze " pochodzić " po Bobrze Ryby to Wisienka na torcie Kłaniam się Marian To już się nie wróci 2
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano Sobota o 20:38 Opublikowano Sobota o 20:38 Dwa lata to nie tak długo, miną jak zły sen. Oby tylko szlam i osady na śmierć nie "sczyściły" rzeki. Zdjęcia Bobru, to okolice nieco poniżej Nielestna?
marian-56 Opublikowano Sobota o 21:56 Autor Opublikowano Sobota o 21:56 Zdjęcia są z okolic Marczowa ,poniżej mostu drogowego Gdy pojechałem pierwszy raz po powodzi ( listopad ) praktycznie nie łowiłem tylko robiłem zdjęcia i filmy Jeśli chodzi o spuszczanie wody z jeziora to właśnie może nastąpić to "wyczyszczenie " z organizmów żywych W w/w notatce jest opisane ,że nikt/żadna instytucja nie podjęła sie zbadania zbiornika pod kontem osadów zalegających na dnie zbiornika Kłaniam się Marian
wojciiech Opublikowano Sobota o 22:19 Opublikowano Sobota o 22:19 Do tego jeszcze teraz dowalił mróz i wjadą kormorany. Ta rzeka chyba ma przej***e jak żadna inna z większych górskich. 1
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano Sobota o 22:38 Opublikowano Sobota o 22:38 Kurde.. starość nie radość. Myślałem poniżej Wlenia, a napisałem poniżej Nielestna. Kiedyś, na przełomie wieków, dość często jeździliśmy na odcinek między zaporą a Lwówkiem, i bardzo dobrze wspominam Bóbr z tamtych czasów. A jakie pyszne piwo tam było! Przed mostem w Lwówku jeden z naszych na powitanie wyjął potoka 55. Lipieni też nie brakowało.. Będzie dobrze, nie daj się czarnym myślom.. 1
PL1962 Opublikowano Poniedziałek o 21:31 Opublikowano Poniedziałek o 21:31 Masakra.... Lata nie byłem na tej rzece a pamiętam pierwsze wyjazdy po przeprowadzce do Wrocławia i od tamtej pory jakieś 15 lat zawsze Bóbr miał pod górę. Marian Pozdrawiam serdecznie Michał (poznaliśmy się jak pracowałem w Krokodylu, ten z nad sanu) 1
Rekomendowane odpowiedzi