Skocz do zawartości

Przeglad prasy ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie bedzie tu o gazetach z Polski ...od trzech miesiecy przestalem je zamawiac chociaz artykuly Pepe , Remka , Rognisa jeszcze mnie kusily :mellow: . Nie bedzie rowniez o gazetach amerykanskich ...bedzie o polonijnym Zewie Natury . Zew Natury dogadal sie z Jerkbaitem i oto mamy pierwszy artykul . Jest to Uniwersalizm w castingu - czy to mozliwe ? - Jerzego Wierzbickiego . Wiekszosc z Was juz ten artykul przeczytala po kilka razy na Jerkbaicie a teraz czas na polonijnych wedkarzy . Wiekszosc to nadal zatwardzili splawikowcy i gruntowcy . Wiekszosc , bo jest mniejsza grupa muszkarzy i spiningowcow . I w ten sposob casting opisany w Polsce w fachowy i czytelny sposob wraca do Ameryki . Nie pierwszy to powrot i nie ostatni ...ku chwale wedkarstwa B)
Opublikowano

Cześć,

Dzięki Jurku za świetne wieści. To wszystko prawda co napisał Jerry - eksport castingu z Polski do US. Bardzo mnie cieszy, że nawiązaliśmy współpracę z Zewem Natury. Myślę, że kontynuacja publikacji innych artykułów nastąpi niebawem. Bardzo się cieszę! A wszystko to dzięki Tobie Jerry! Dziękuję i pozdrowienia dla Tomka!

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
Dziekuje ...pozdrowie :D Generalnie najwyzej cenie opisy przygod i mam nadzieje ze zagoszcza artykuly z Szwecji czy inne basnie B). W tym numerze jest artykul Wojtka Boguslawskiego z odwiedzin fabryczki St Croix ze zdieciami ...pewnie by Was to ciekawilo ...radze z Tomkiem o tym pogadac .