Wydra7 Posted July 13 Posted July 13 Witam. Poszukuję sprawdzonego serwisu, który zajmuje się sprawdzeniem woderów i ich naprawą. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam Paweł
psd27 Posted July 25 Posted July 25 W dniu 13.07.2026 o 10:07, Wydra7 napisał(a): Witam. Poszukuję sprawdzonego serwisu, który zajmuje się sprawdzeniem woderów i ich naprawą. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam Paweł Niżej jest wątek o tym. Tylko musi Ci się chcieć poszukać.
Wydra7 Posted July 25 Author Posted July 25 W dniu 14.07.2026 o 12:16, trout master napisał(a): Pochwal się jakie wader’y? Marka, model. Stare simms g4z ciekna wydaje mi się na szwach zaś mam jeszcze ze dwie pary traperów..... ale to jest szajs i mimo, że to jest prawie nowe to nie będę tego chyba robił. Pozdr Paweł
trout master Posted July 27 Posted July 27 Podrzuć do Leska i sprawdzę czy nadaje się coś do zrobienia. A te G4 sprawdzę co je boli i czy da się uratować. Albo daj chłopakom co jeżdżą nad San i mi podrzucą.
Pawgas Posted July 29 Posted July 29 Po poślizgu na zwierzynieckim błocie postanowiłem uprać moje poczciwe Aquazy w środku do prania Gore tex. Niestety mimo letniej wody taśmy na skarpetach puściły kompletnie. Czy da się to uratować? Zacząłem kleić to Aqua sure ale czy to będzie trzymać? Poza drobnymi zapoceniami w kroku to gacie były szczelne więc może uda się naprawić?
Recommended Posts