NokautPredatorTeam Posted July 28 Posted July 28 Noctis FishingArt Tube Rolling Technologies oczojebne omotki czerwień + dwie szczytowe lemon Blank - modelowany Noctiss SNT61025 206cm 12-25lb 15-45g FishingArt Tube Rolling Technologies Rękojeść korkowa River Red Uchwyt TCH FUJI Przelotki T2 Torzite FUJI Trzymacz haczyka HKD American Tackle Nowe omotki w mocno jaskrawej kolorystyce💪 stan wzorowy. zamienię na lżejszy casting z pracowni - chetnie taki sam blank, st croix lub coś podobnej półki. przeszarżowałem z mocą blanku. leży i zbiera kurz. szukam blanku sandaczowego na lekko. nie lubię pełnej korkowej rekojeści.
gaweł Posted July 28 Posted July 28 NFC LMX X-Ray SAJ 703-1 Cw 1/4oz-3/4oz Na sandacza idealny Pracownia Hubrods
Michał. Posted July 28 Posted July 28 A wchodzi w grę spinning turkusowy st.croix xtreme LXS610MLXF ? Dopłatą z mojej strony
Michał. Posted July 28 Posted July 28 Mam też casting 6th Element Diamond DM70MH cięty od dołu 208cm 28g 20lb, TOP komponenty, ale muszę poważnie się zastanowić, czy chciałbym się z nim rozstawać
NokautPredatorTeam Posted July 28 Author Posted July 28 zapomniałem dodac - noctiss jest w jednoskładzie 1
DP Fishing Posted July 29 Posted July 29 (edited) Cześć mogę zapronować Kraaga F zbudowany w F.A. na sandacze spisuje bardzo dobrze. I dopłacić różnicę . Po zawirowaniach sprzętowych nie mam multiplikatora, więc leży teraz przy szafie. Ewentualnie można zobaczyć Wawie. Edited July 29 by DP Fishing
NokautPredatorTeam Posted July 31 Author Posted July 31 dziękuję za zainteresowanie– wymiana dokonana:) niech dobrze służy nowemu właścicielowi
Recommended Posts