mariusz79 Posted July 30 Posted July 30 Witam, kupie kij na pstrąga, 2,2-2,4m, 10lb szybki, akcja fast, kluchy odpadaja, rękojeśc z korka. Budżet ok 1 tys. Jesli bedzie można obejżeć w Warszawie, Lublinie, na trasie między lub w okolicy tych miejscowosci rozważe droższy. Pozdrawiam zagladających
Mateo1989 Posted July 30 Posted July 30 (edited) Mam zestaw Certate+ Shobu Nagai gdyby coś takiego interesowało 😉 Edited July 30 by Mateo1989
jbk Posted July 30 Posted July 30 Mam na sprzedaż Matagi TR78 Super Nimble Minnow. Najnowszy wypust, szczytówka 1.2 mm. Waga kija 80 gram, przelotki Torzite T2
mariusz79 Posted July 30 Author Posted July 30 Mam hm69 sensilite z lekkimi przelptkami i tem byłby idealny gdyby był dłuższy dołem z 15cm także za króciaki dziękuje, mam avia 80mlm2 i ten jest za wolny dla mnie, ciężko wciać rybe, a avs76mlxf jest zbyt sztywny i szytowo pracujacy.
esox81 Posted July 30 Posted July 30 Czesć . Mam north fork x ray sb682-1 zrobiony w art rod na top komponentach. W razie czegozapraszamnapriv.
mario Posted July 31 Posted July 31 9 godzin temu, esox81 napisał(a): Czesć . Mam north fork x ray sb682-1 zrobiony w art rod na top komponentach. W razie czegozapraszamnapriv. Łowileś kiedyś pstrągi wędką na blanku SB (spin bass)? 1 1
Przemysław sw Posted July 31 Posted July 31 Nie w tym budżecie ale kij petarda mam do odsprzedania FishingArt Tube Rolling Technologies Kraag XF 244cm 1-14g 2-7lb. Sprawdzi się też znakomicie jako okoniówka. Komponenty: -blank SKXF807-2N -uchwyt Andrews Fishing z insertem z drewna stabilizowanego -rękojeść korek kaktus 2 -przelotki Fuji Torzite T2.
Przemysław sw Posted July 31 Posted July 31 Mam duzo wedek pstragowych same rarytasy odezwij sie domnie to pogadamy co i za ile
Biesan Posted July 31 Posted July 31 (edited) Suzuki RXF-8lb-702. 213cm Nowy nieużywany Pracownia P.S Rods Edited July 31 by Biesan
Recommended Posts