spinjac Posted August 8 Posted August 8 Rozglądam się za kołowrotkiem spinningowym do połowów morskich. Mam już namierzony sklep z dobrą ceną Daiwy Certate SW 6000 i Shimano Twinpower SW 6000 z przełożeniem 6.2 ale sprawa nie jest pilna więc czekam na promocje. Pomyślałem, że sprawdzę, może ktoś ma na zbyciu i chciałby się pozbyć? Jeśli tak proszę o oferty.
PePe. Posted August 9 Posted August 9 Mam Stradic SW 6000 używany na jednym wypadzie na suma ale że nie łowie już tych ryb mogę sprzedać jak by podpasował
albercik2 Posted August 9 Posted August 9 W tej kasie szukał bym używanej Saltigi na aukcji w Japonii
spinjac Posted August 9 Author Posted August 9 4 godziny temu, PePe. napisał(a): Mam Stradic SW 6000 używany na jednym wypadzie na suma ale że nie łowie już tych ryb mogę sprzedać jak by podpasował Raczej nastawiłem się na coś w wyższej klasie ale jeśli prześlesz info jaki dokładnie model i ile byś za niego chciał to poczytam czy by mi wystarczył i pomyślę. Może być na piv.
spinjac Posted August 9 Author Posted August 9 46 minut temu, albercik2 napisał(a): W tej kasie szukał bym używanej Saltigi na aukcji w Japonii Dziękuję za podpowiedź, też fajna opcja. Nie specjalnie ogarniam zagraniczne aukcje i nie mam doświadczenia. Niby po Japończykach można spodziewać się uczciwości ale nie wiem jak to jest w praktyce.
spinjac Posted August 10 Author Posted August 10 10 godzin temu, Zet.11 napisał(a): Na giełdzie wisi mój TP SW 6000 tylko PG. Widziałem. to na ciepłe wody, tylko wysokie przełożenia wchodzą w grę.
GroPerch Posted August 10 Posted August 10 Cześć, mam Ceratkę 2021 SW 6000-H i w sumie zastanawiam czy się z nią nie rozstawać. Jak jesteś zainteresowany to daj znać, może znajdziemy nić porozumienia.
GroPerch Posted August 10 Posted August 10 Przy okazji mam też jakieś jigi typowo na ciepłe wody, o ile potrzebujesz
spinjac Posted August 11 Author Posted August 11 Napisz na priv stan, parametry i cenę. Jak masz zdjęcia to prześlij.
Recommended Posts