Hant3riX Posted August 9 Posted August 9 Jak w tytule. Kupię długa kleniowke . Coś około 3 m -2.7 k i średnie cw. Takie 14-15 gramów max. Raczej budżetowo
Hant3riX Posted August 9 Author Posted August 9 26 minut temu, Henrikes napisał(a): Mam Phenix 2.90 do 11g perfekcyjna kleniowka Cena?
Hesher Posted August 9 Posted August 9 Mam kleniowegio MHXa, 2,90m do 14g. Dołem jest spoko od 2.5/3g. Osprzęt Fuji. Mega kij pod lekkie łowienie.
Hant3riX Posted August 9 Author Posted August 9 1 godzinę temu, Hesher napisał(a): Mam kleniowegio MHXa, 2,90m do 14g. Dołem jest spoko od 2.5/3g. Osprzęt Fuji. Mega kij pod lekkie łowienie. Cena?
Dokuś Posted August 9 Posted August 9 Mam Talona 2,9m do 9g - typowa kleniówka (dolnik - pełny korek). Cena 700zł. Jeśl jesteś z Gniezna, to jutro lub we wtorek tam mogę być i sobie pomachasz kijem, jak będziesz zainteresowany. Pozdrowionka!
siatkaz Posted August 10 Posted August 10 Przerobiony Mikado Specialized Chubster 3,05 3 - 15 gram. Z oryginału tylko uchwyt kołowrotka został. Skrócony dołem i górą (tak żeby równe składy były) o około 2 cm, blank oskrobany i wtarta żywica, nowy spacing i nowe przelotki fuji alconite. Po przerobieniu użyty kilka razy. Z brzegu na rzece już nie łowię bo kolano się sypło dlatego mogę sprzedać. 180 zł + przesyłka.
Hant3riX Posted August 10 Author Posted August 10 11 godzin temu, Dokuś napisał(a): Mam Talona 2,9m do 9g - typowa kleniówka (dolnik - pełny korek). Cena 700zł. Jeśl jesteś z Gniezna, to jutro lub we wtorek tam mogę być i sobie pomachasz kijem, jak będziesz zainteresowany. Pozdrowionka! Dzieki, ale trochę ,za dużo jak na moje łowienie. Pozdro
FilipD Posted August 10 Posted August 10 13 godzin temu, Dokuś napisał(a): Mam Talona 2,9m do 9g - typowa kleniówka (dolnik - pełny korek). Cena 700zł. Jeśl jesteś z Gniezna, to jutro lub we wtorek tam mogę być i sobie pomachasz kijem, jak będziesz zainteresowany. Pozdrowionka! Jak kolega nie chce to ja jestem zainteresowany, poproszę zdjęcia na priv, dzięki:)
sebastieeen Posted August 13 Posted August 13 F.A. SLXF 966-2N 2.9m 1,5-12g 2-6LB na torzite'ach. Robiony w P. S Rods.
Recommended Posts