Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam przypadkiem zgubiłem dzisiaj wkręcik od Daiwa Caldia 25 FC LT 2000. Czy jest ktoś w stanie pomóc jak takie cudo uzyskać? Będę bardzo wdzięczny 

IMG_3089.jpeg

Posted
41 minut temu, PLnK napisał(a):

Witam przypadkiem zgubiłem dzisiaj wkręcik od Daiwa Caldia 25 FC LT 2000. Czy jest ktoś w stanie pomóc jak takie cudo uzyskać? Będę bardzo wdzięczny 

IMG_3089.jpeg

Albo chociaż może ktoś zna wymiary

Posted (edited)

Kup kilka wierteł w jakimś markecie o zbliżonej średnicy, dopasuj i potem iglakiem zrób nacięcie wokół, złam w tym miejscu i będzie jak nowy :)

Edited by ObraFM
Posted

Znalazłem schemat, Daiwa J55-8201 lub 6J558301. Napisałem do mefisto może się uda zamówić 

Posted

Z daiwa może być problem. Jak coś to idź do zegarmistrza lub jakiegoś ślusarza co dorabia klucze pewnie ogarną temat. 

Posted
32 minuty temu, Andru77 napisał(a):

Z daiwa może być problem. Jak coś to idź do zegarmistrza lub jakiegoś ślusarza co dorabia klucze pewnie ogarną temat. 

Napisałem do Mefisto, może coś pomoże, szukam jeszcze po necie 

Posted (edited)
2 godziny temu, PLnK napisał(a):

Gwint znany ? 

Edited by tymon
Posted
26 minut temu, tymon napisał(a):

Gwint znany ? 

M1.4x3 znalazłem tylko M1.6

Posted
12 minut temu, Pluszszcz napisał(a):

Jeśli kluczyk jest 0,9 to powinna być śrubka M2

Jest torx gwiazdka T3

Posted

Śrubki od laptopa. Najlepiej podejdź do jakiegoś serwisu laptopów to za piwo dopasujesz lub dadzą ci za darmo. Tylko musi być laptopów nie komputerów. Najwyżej może być za długa to dotniesz

• Like 1
Posted

Dzięki panowie za pomoc, kolega z forum właśnie mi ogarnął. Temat zamknięty, trochę paniki było ale się udało. Pozdrawiam serdecznie 

• Like 1
Posted
W dniu 12.08.2026 o 19:35, PLnK napisał(a):

Dzięki panowie za pomoc, kolega z forum właśnie mi ogarnął. Temat zamknięty, trochę paniki było ale się udało. Pozdrawiam serdecznie 

warto byłoby dopisać, że pomógł mi kolega @yevbes i zrobił to bezinteresownie więc warto podkreślić, dziękuję jeszcze raz

• Like 2