erqgth Posted August 18 Posted August 18 Witam, chciałbym zmontować, dla osoby zaczynającej swoją przygodę z castem, lekki zestaw szczupakowy i wstępnie wybór padł na: 1. Westin W2 Powerstrike-T 2,18m 20-60g 2. SLX DC 6.3 Nie jest to wybór ostateczny więc jestem otwarty również na inne propozycje Pozdrawiam
Robi72 Posted August 18 Posted August 18 Posiadam na sprzedaż multik 13 fishing concept Z, ogarnie zakres przynęt jak wyżej. Żeby zrobić briodę trzeba się mocno postarać
zandermafija*SpinnigistaWT Posted August 18 Posted August 18 Za szafy mogę wyciągnąć Favorite X1C 2.32 20-80.
erqgth Posted August 18 Author Posted August 18 1 godzinę temu, zandermafija*SpinnigistaWT napisał(a): Za szafy mogę wyciągnąć Favorite X1C 2.32 20-80. Dzięki ale za długi i za mocny.
erqgth Posted August 18 Author Posted August 18 2 godziny temu, Robi72 napisał(a): Posiadam na sprzedaż multik 13 fishing concept Z, ogarnie zakres przynęt jak wyżej. Żeby zrobić briodę trzeba się mocno postarać Co do multiplikatora to raczej postanowione z tym DC więc również dziękuję za propozycje.
tibhar Posted August 18 Posted August 18 Do łowienia z łódki? Jak z brzegu trochę dłuższy kij będzie raczej lepszym wyborem.
erqgth Posted August 18 Author Posted August 18 49 minut temu, tibhar napisał(a): Do łowienia z łódki? Jak z brzegu trochę dłuższy kij będzie raczej lepszym wyborem. Do wszystkiego. Szwagier chce się castem nauczyć łowić ale chce mieć swój sprzęt. Cięższych i dłuższych zestawów mam kilka więc jak mu się spodoba to będziemy myśleć co dalej. 1
haukii Posted August 18 Posted August 18 Pomyśl o tatuli , raz ustawiony magnetyk i można rzucać wszystkim
szpaczek23 Posted August 23 Posted August 23 Mogę zaproponować ciut wyższy pakiet😉 Tj Westin W3 2,1m do 50 czy 60gr(nie pamietam, sprawdze i dam znać) i Curado DC
Recommended Posts