Banjo Posted August 18 Posted August 18 Hej, kupię knoby do korbki kołowrotka daiwa tournament 3000 ZiT. Obecne poniszczyły się 😉. Zależy mi, aby miały podobny kształt do oryginalnych. Knoby z Allie nie wchodzą w rachubę.
jogger1 Posted August 18 Posted August 18 Takich , dokładnie samych knobow nie kupisz nowych ewent zdjętą używkę . Obecnie też ta kolorystyka jest nieprodukowana . Można kupić coś na podobę … 1
Andru77 Posted August 19 Posted August 19 Kolega dobrze radzi. Może odsprzeda dwie sztuki?? Ja do swojej TD założyłem korkowy i nawet fajnie wygląda, no i "zaślepka" jest w kolorze zbliżonym do korka.🙂 1
Banjo Posted August 20 Author Posted August 20 W dniu 18.08.2026 o 21:09, jogger1 napisał(a): Takich , dokładnie samych knobow nie kupisz nowych ewent zdjętą używkę . Obecnie też ta kolorystyka jest nieprodukowana . Można kupić coś na podobę … Spodziewałem się, że oryginalnych nie kupię. Chodziło mi o podobny kształt. Nie chę knobów w literę T lub I. Jeśli te, które pokazałeś będą pasować i masz je na sprzedaż, to kupiłbym te korkowe.
jogger1 Posted August 20 Posted August 20 2 godziny temu, Banjo napisał(a): Spodziewałem się, że oryginalnych nie kupię. Chodziło mi o podobny kształt. Nie chę knobów w literę T lub I. Jeśli te, które pokazałeś będą pasować i masz je na sprzedaż, to kupiłbym te korkowe. RCS - do Daiwy pasują . Mogę sprzedać cena 100 zł za sztukę plus przesyłka 16.50 InPost .
Recommended Posts