Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej,

kupię knoby do korbki kołowrotka daiwa tournament 3000 ZiT. Obecne poniszczyły się 😉.

Zależy mi, aby miały podobny kształt do oryginalnych. Knoby z Allie nie wchodzą w rachubę. 

1000063733.jpg

Posted

Takich , dokładnie samych knobow nie kupisz nowych ewent zdjętą używkę . Obecnie też ta kolorystyka jest nieprodukowana . Można kupić coś na podobę …IMG_0597.thumb.jpeg.1b9abccda73b8c8c5fff36c0b5826e0d.jpegIMG_0598.thumb.jpeg.5ba03f54128cb5e39a69b9dc7e496dd6.jpeg

• Like 1
Posted

Kolega dobrze radzi. Może odsprzeda dwie sztuki?? Ja do swojej TD założyłem korkowy i nawet fajnie wygląda, no i "zaślepka" jest w kolorze zbliżonym do korka.🙂

• Like 1
Posted
W dniu 18.08.2026 o 21:09, jogger1 napisał(a):

Takich , dokładnie samych knobow nie kupisz nowych ewent zdjętą używkę . Obecnie też ta kolorystyka jest nieprodukowana . Można kupić coś na podobę …

Spodziewałem się, że oryginalnych nie kupię. Chodziło mi o podobny kształt. Nie chę knobów w literę T lub I. Jeśli te, które pokazałeś będą pasować i masz je na sprzedaż, to kupiłbym te korkowe.

Posted
2 godziny temu, Banjo napisał(a):

Spodziewałem się, że oryginalnych nie kupię. Chodziło mi o podobny kształt. Nie chę knobów w literę T lub I. Jeśli te, które pokazałeś będą pasować i masz je na sprzedaż, to kupiłbym te korkowe.

RCS - do Daiwy pasują . Mogę sprzedać cena 100 zł za sztukę plus przesyłka 16.50 InPost .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...