Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć. 

Potrzebuję rolki kabłąka. Wg wymiarów najbardziej prawdopodobna okazuje się chyba od Kastking’a z tych co na Ali. Ma ktoś o podobną w wymiarach i mógłby pomóc (np. pomierzyć).  Wymiary zew. z oryginału młynka- 10.8x9.4mm (średnice boków) Szerokość 4.8mm. Łożysko oryginalne jest 7x4x2.5mm. 
Młynek kumpla syna który nie wie oczywiście że rolke trzeba czyścić, konserwować a nie wyłącznie „przecinać” ją plecionką. Kręcioł to jakiś Mistrall. :)

Dzięki. Pozdrówko. 
Posted

11.8x4.8 wewnętrzna 8 możesz dostać do tego kabłąk i ramię. Ale pewnie lepiej kupić nowy młynek za 120 zł. Kupowałem niedawno Okumę Alaris dla znajomego małolata za kwotę j.w.

Posted

Zbliżona rolka ze stradica. Trochę może węższa, choć na takim samym łożysku, średnica też jednakowa z dwóch stron ok 9mm. Jest ta ta rolka zintegrowana, a w zasadzie była, jak chcesz to daj adres na priv, mogę wysłać pp. 17874887908807889428896675098222.thumb.jpg.d006e5fc9cbe09c4fca2d1b1d14f38b2.jpg

Posted

Rozumiem. Ale ja jednolitą mam. Przy ramieniu ma być 10.8mm wiec jak dasz „9”to żyłka będzie tam wpadać pod spód. Tak nie będzie to działać. 

Posted
23 godziny temu, trout master napisał(a):

Rozumiem. Ale ja jednolitą mam. Przy ramieniu ma być 10.8mm wiec jak dasz „9”to żyłka będzie tam wpadać pod spód. Tak nie będzie to działać. 

Możliwe, że tak. Nie pomyślałem o tym. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...