Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć, na sprzedaż spora część zalegającego sprzętu, zapraszam do zapoznania się i zakupów
Podane ceny są do rozsądnej negocjacji, im więcej kupisz, tym więcej mogę opuścić, chociaż już jest dosyć atrakcyjnie.
Każdy opis odzwierciedla stan przedmiotu.
Możliwy odbiór osobisty (Rybnik +/-30km)

Zdjęcia: https://drive.google.com/drive/folders/1w9NZg_5SPyxYz1xjsAGrENdA68SyhLXZ

WĘDKI:

1.Purelure Seabed S902ML 2.7m 6-24g
Stan: Bardzo dobry
Cena: 180zł + KW
Opis: Bardzo fajna wędka w rozsądnym budżecie, na jakiejś szalonej promce na Ali dałem za niego poniżej 250zł i wziąłem na testy.
CW dobrze opisane, przyjemny, szybki kij,ale nie pałowaty, uniwersał pod sandacza/szczupaka. Przelotki Seaguide.
Leży jako zapas i się kurzy, a może komuś posłuży.

2.Purelure NDVIA MAX S862ML 2.58m 2-15g
Stan: Bardzo dobry, dosłownie kilka razy nad wodą
Cena: 180zł + KW
Opis: Piękna wedka, szybki, czuły kij, na prawdę świetny jak na tę półkę cenową.
Okoń na ciężko, sandacz/ szczupak na lekko, uniwersał, na prawdę polecam, szkoda żeby leżał. Przelotki DKK tytanowe.
Trzymałem jako zapas pod rzekę, ale na klenie i brzany zbyt szybki, dokupiłem kolejnego Superlite'a.

3.Kuying Superlite S882MH 2.58m 0.8-15g (ZŁAMANA SZCZYTÓWKA)
Stan: Uszkodzony, ułamany sam szczyt, szczytowa przelotka była też krzywo wklejona, poza tym stan dobry +
Jak ktoś sobie go naprawi to będzie miał super kij pod sandacza na lekko.
Cena:150zł + KW

4.Purelure Sharpen RH-S825MH-XF 2,48m 15-60g (TRAVEL)
Stan: Pęknięta górna, ostatnia sekcja. Poza tym wędka prawie nowa.
Opis:Mocny, szybki kij, rzeczywisty XF do 80g bym powiedział, chociaż patrząc na pęknięcie to nie wiem :P
Jak się komuś będzie chciało załatwić od chińczyków nową sekcję, naprawi go, to będzie fajna pała do zadań specjalnych
Cena: 100zł + KW

5.Mikado Bixlite light spin 2,44m 3-12g
Stan: 3/5, używany, pierścień mocowania kołowrotka trochę lata. 
Kij raczej jako zapas zapasu albo dla kogoś rozpoczynającego, szukającego totalnie budżetowej opcji.
Cena:40zł, tylko odbiór osobisty.

6.Mitchell Epic MX2 : 1,9m 1-8g.
Stan: 3/5, używany, jakieś odpryski się znajdą.
Cena:60zł, tylko odbiór osobisty.
Szybka, krótka wędka, jakiś lekki okoniowy twitch by siedział.

7.Zestaw castingowy: Wędka Handing Magic Shadow/ Mirga 2,28m 8-20g + Multiplikator Seasir Cast x2
Stan: Bardzo dobry-, lekko używany.
Cena:130zł + KW
Opis: Bardzo fajny budżetowy zestaw castingowy, wędka już niedostępna- szybki, ale tak "akurat", obsłuży przynęty 8-22, dosyć czuły, przyjemny w parze z tym multikiem
Na prawdę super opcja na początek zabawy z castingiem bez wywalania milionów. 

KOŁOWROTKI:

8.Daiwa Legalis CS LT 4000-C 5:2:1
Stan: Dobry, kołowrotek używany 2 sezony przy normalnym szczupakowaniu, przynęty w okolicach 20 kilku gramów. 
Kręci, działa, przesadnych dźwięków nie wydaje. 
Nawinięta plecionka Kastking 0,10/12mm
Cena:100zł + KW

9.Daiwa Fuego CS LT 3000-C 5:3:1
Stan: Uczciwie-3/5, jakieś otarcie się znajdzie, coś porzęził nad wodą, ale znów mu się poprawiło.
Nie rozkrecałem go- 50/50, albo będzie jeszcze lata służył i kupujący na tym mega wygra, albo coś się sypie. 
Może służyć, a może być na części, u mnie leży, a szkoda, bo był świetny. Na kołowrotku z 50m Fluo Kastking Korvert.
Cena: 100zł + KW

10.Daiwa Exceler LT-3000CXH 6:2:1
Stan: Kołowrotek kilka razy nad wodą, był podpięty pod kija na dropa. Niestety przeżył tzw "rzut zahaczoną wędką zza siebie" :P rysy na zdjęciu, lekko mu wygięło też kabłąk i gorzej odbija
Praca: No jak nowy, może lekko coś go tam hamuje, ciężko stwierdzić, kabłąk ciężej odbija, to tyle.
Rzadko go używam, a kołowrotek prawie nowy, w praktyce jego wady nie przeszkadzają do łowienia. Nawinięta plecionka Leydun 0,10mm
Cena:140zł + KW

11.Kastking Sharky 1000
Stan: 3/5, używany budżetowy kołowrotek. Nawinięte kilkadziesiąt metrów pletki Leydun 0,06mm
Cena:30zł + KW

12.Konger Spirado 320 RD.
Stan: 3,5/5, kołowrotek kupiony kilkanaście lat temu, może coś połowił, nie składa mu się rączka do końca, ale pewnie da się to naprawić, kręci jak nowy.
Cena: 25zł + KW

13.Ryobi Arctica 4000
Stan: Rozebrany, na części. Używany intensywnie na ciężkim spinningu, coś rzęził, rozebrałem go, niezidentyfikowałem dlaczego, bo się na tym nie znam :P
Cena:40zł + KW

PRZYNĘTY/ RESZTA SPRZĘTU

14.Gotowe zestawy Texas rig pakowane po 5szt. 7 zestawów w gramaturze 5g, haki 1/0, 1 zestaw 7g 4/0.
Cena: 60zł + KW

15.Zestaw 22 twardych przynęt- Woblery, Cykady, Wahadłówki + pudełko z Boxa od Pleciony.
Mix woblerów- od nowego Rękodzieła (piękny Jerk i Sumowa baryłka od Robfisha, cykadka od Luki Lures) przez woblery Jaxona, Kamatsu, 3 fajne twitche, 4 cykady,7 chińskich małych wobków, 2 wahadłówki Proberos.
Używane z 4 sztuki.
Bardzo fajne, funkcjonalne pudełko, używane, obklejone wlepkami.
Cena za całość: 150zł + KW

16.Zestaw 8 gum 15-16cm (Relax, Spinpoler)
Nowe, cena 30zł + KW, gratis haki żywcowe.

17.Zestaw pod sandacza 26 gum + 25 główek 15-25g + pudełko
Cena 120zł + KW

18.Duży miks przynęt okoniowych
Shinery, tanty, robactwo, twistery + pudełka + główki + muszki gratis
60zł + KW

Jeśli chodzi o wysyłkę wędek, chętnie zapoznam się z radami jak najtaniej wysłać w tubie.

IMG_20260823_104532.jpg

Posted
10 godzin temu, Bartek... napisał(a):

Jak jest szansa na 9 to stanę do fuego

Sprzedany

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...