Taj Fun Posted August 23 Posted August 23 Cześć, na sprzedaż spora część zalegającego sprzętu, zapraszam do zapoznania się i zakupów Podane ceny są do rozsądnej negocjacji, im więcej kupisz, tym więcej mogę opuścić, chociaż już jest dosyć atrakcyjnie. Każdy opis odzwierciedla stan przedmiotu. Możliwy odbiór osobisty (Rybnik +/-30km) Zdjęcia: https://drive.google.com/drive/folders/1w9NZg_5SPyxYz1xjsAGrENdA68SyhLXZ WĘDKI: 1.Purelure Seabed S902ML 2.7m 6-24g Stan: Bardzo dobry Cena: 180zł + KW Opis: Bardzo fajna wędka w rozsądnym budżecie, na jakiejś szalonej promce na Ali dałem za niego poniżej 250zł i wziąłem na testy. CW dobrze opisane, przyjemny, szybki kij,ale nie pałowaty, uniwersał pod sandacza/szczupaka. Przelotki Seaguide. Leży jako zapas i się kurzy, a może komuś posłuży. 2.Purelure NDVIA MAX S862ML 2.58m 2-15g Stan: Bardzo dobry, dosłownie kilka razy nad wodą Cena: 180zł + KW Opis: Piękna wedka, szybki, czuły kij, na prawdę świetny jak na tę półkę cenową. Okoń na ciężko, sandacz/ szczupak na lekko, uniwersał, na prawdę polecam, szkoda żeby leżał. Przelotki DKK tytanowe. Trzymałem jako zapas pod rzekę, ale na klenie i brzany zbyt szybki, dokupiłem kolejnego Superlite'a. 3.Kuying Superlite S882MH 2.58m 0.8-15g (ZŁAMANA SZCZYTÓWKA) Stan: Uszkodzony, ułamany sam szczyt, szczytowa przelotka była też krzywo wklejona, poza tym stan dobry + Jak ktoś sobie go naprawi to będzie miał super kij pod sandacza na lekko. Cena:150zł + KW 4.Purelure Sharpen RH-S825MH-XF 2,48m 15-60g (TRAVEL) Stan: Pęknięta górna, ostatnia sekcja. Poza tym wędka prawie nowa. Opis:Mocny, szybki kij, rzeczywisty XF do 80g bym powiedział, chociaż patrząc na pęknięcie to nie wiem Jak się komuś będzie chciało załatwić od chińczyków nową sekcję, naprawi go, to będzie fajna pała do zadań specjalnych Cena: 100zł + KW 5.Mikado Bixlite light spin 2,44m 3-12g Stan: 3/5, używany, pierścień mocowania kołowrotka trochę lata. Kij raczej jako zapas zapasu albo dla kogoś rozpoczynającego, szukającego totalnie budżetowej opcji. Cena:40zł, tylko odbiór osobisty. 6.Mitchell Epic MX2 : 1,9m 1-8g. Stan: 3/5, używany, jakieś odpryski się znajdą. Cena:60zł, tylko odbiór osobisty. Szybka, krótka wędka, jakiś lekki okoniowy twitch by siedział. 7.Zestaw castingowy: Wędka Handing Magic Shadow/ Mirga 2,28m 8-20g + Multiplikator Seasir Cast x2 Stan: Bardzo dobry-, lekko używany. Cena:130zł + KW Opis: Bardzo fajny budżetowy zestaw castingowy, wędka już niedostępna- szybki, ale tak "akurat", obsłuży przynęty 8-22, dosyć czuły, przyjemny w parze z tym multikiem Na prawdę super opcja na początek zabawy z castingiem bez wywalania milionów. KOŁOWROTKI: 8.Daiwa Legalis CS LT 4000-C 5:2:1 Stan: Dobry, kołowrotek używany 2 sezony przy normalnym szczupakowaniu, przynęty w okolicach 20 kilku gramów. Kręci, działa, przesadnych dźwięków nie wydaje. Nawinięta plecionka Kastking 0,10/12mm Cena:100zł + KW 9.Daiwa Fuego CS LT 3000-C 5:3:1 Stan: Uczciwie-3/5, jakieś otarcie się znajdzie, coś porzęził nad wodą, ale znów mu się poprawiło. Nie rozkrecałem go- 50/50, albo będzie jeszcze lata służył i kupujący na tym mega wygra, albo coś się sypie. Może służyć, a może być na części, u mnie leży, a szkoda, bo był świetny. Na kołowrotku z 50m Fluo Kastking Korvert. Cena: 100zł + KW 10.Daiwa Exceler LT-3000CXH 6:2:1 Stan: Kołowrotek kilka razy nad wodą, był podpięty pod kija na dropa. Niestety przeżył tzw "rzut zahaczoną wędką zza siebie" rysy na zdjęciu, lekko mu wygięło też kabłąk i gorzej odbija Praca: No jak nowy, może lekko coś go tam hamuje, ciężko stwierdzić, kabłąk ciężej odbija, to tyle. Rzadko go używam, a kołowrotek prawie nowy, w praktyce jego wady nie przeszkadzają do łowienia. Nawinięta plecionka Leydun 0,10mm Cena:140zł + KW 11.Kastking Sharky 1000 Stan: 3/5, używany budżetowy kołowrotek. Nawinięte kilkadziesiąt metrów pletki Leydun 0,06mm Cena:30zł + KW 12.Konger Spirado 320 RD. Stan: 3,5/5, kołowrotek kupiony kilkanaście lat temu, może coś połowił, nie składa mu się rączka do końca, ale pewnie da się to naprawić, kręci jak nowy. Cena: 25zł + KW 13.Ryobi Arctica 4000 Stan: Rozebrany, na części. Używany intensywnie na ciężkim spinningu, coś rzęził, rozebrałem go, niezidentyfikowałem dlaczego, bo się na tym nie znam Cena:40zł + KW PRZYNĘTY/ RESZTA SPRZĘTU 14.Gotowe zestawy Texas rig pakowane po 5szt. 7 zestawów w gramaturze 5g, haki 1/0, 1 zestaw 7g 4/0. Cena: 60zł + KW 15.Zestaw 22 twardych przynęt- Woblery, Cykady, Wahadłówki + pudełko z Boxa od Pleciony. Mix woblerów- od nowego Rękodzieła (piękny Jerk i Sumowa baryłka od Robfisha, cykadka od Luki Lures) przez woblery Jaxona, Kamatsu, 3 fajne twitche, 4 cykady,7 chińskich małych wobków, 2 wahadłówki Proberos. Używane z 4 sztuki. Bardzo fajne, funkcjonalne pudełko, używane, obklejone wlepkami. Cena za całość: 150zł + KW 16.Zestaw 8 gum 15-16cm (Relax, Spinpoler) Nowe, cena 30zł + KW, gratis haki żywcowe. 17.Zestaw pod sandacza 26 gum + 25 główek 15-25g + pudełko Cena 120zł + KW 18.Duży miks przynęt okoniowych Shinery, tanty, robactwo, twistery + pudełka + główki + muszki gratis 60zł + KW Jeśli chodzi o wysyłkę wędek, chętnie zapoznam się z radami jak najtaniej wysłać w tubie.
bart12117 Posted August 23 Posted August 23 (edited) Proszę o rezerwację legalisa i ndvia Edit: zwalniam Edited August 23 by bart12117
Taj Fun Posted August 24 Author Posted August 24 10 godzin temu, Bartek... napisał(a): Jak jest szansa na 9 to stanę do fuego Sprzedany
Recommended Posts