piethras Posted August 25 Posted August 25 Witam wszystkich, Na sprzedaż dwie wędki: 1. Westin W4 Streetstick 2nd - 2.13m 2-10g - nowa Długość: 2,13 m (7'1") Ciężar wyrzutu: 2–10 g Długość transportowa: 112 cm Waga: 110 g Komponenty: Blank Torayca® High Performance Carbon, przelotki Seaguide® LS, uchwyt kołowrotka Fuji® SKS. Wędka z niemieckiej dystrybucji. Cena: 550 zł z wysyłką DPD =============================== 2. Westin W4 2nd Finesse T&C - 2.13 5-15g stan idealny, użyta 2 razy Długość: 2,13 m (7'1") Ciężar wyrzutu: 5–15 g (Medium Light) Długość transportowa: 112 cm Waga: 122 g Komponenty: Blank Torayca® High Performance Carbon, przelotki Seaguide® LS, uchwyt kołowrotka Fuji® SKTS. Wędka z niemieckiej dystrybucji. Cena: 600zł z wysyłką DPD ===================================== Wędki są w PL do soboty. Tylko sprzedaż // Zapraszam
Wojciech_B Posted August 30 Posted August 30 Cześć poproszę 2. Westin W4 2nd Finesse T&C - 2.13 5-15g
piethras Posted August 31 Author Posted August 31 Witaj, niestety wędek nie ma już w PL. Było to zaznaczone w poście. Mogę zorganizować wysyłke ale musisz mi dać 1-2 dni czasu.
Wojciech_B Posted August 31 Posted August 31 3 godziny temu, piethras napisał(a): Witaj, niestety wędek nie ma już w PL. Było to zaznaczone w poście. Mogę zorganizować wysyłke ale musisz mi dać 1-2 dni czasu. rozumiem i poczekam daj znać na priv na czym stoimy
Recommended Posts