Mateusz88 Posted August 27 Posted August 27 Po małych porządkach w sprzęcie pozbywam się trzech wędek. Z uwagi na atrakcyjną cenę sprzedaję zestaw. 1. Mikado M-Cratf Atto 2,02 m c.w. 0-5 g (używany tylko kilka razy) 2. Mikado MFT Perch 2,08 m c.w. 1-7 g ( używany sporadycznie) 3. Robinson Toshido Light Spin 2,20 m c.w. 3-12 g ( ani razu nad wodą) Oryginalne pokrowce i paragony oczywiście w komplecie. Wędki oprócz Robinsona jak sklepowe. Zmieniła mi się koncepcja i fundusze za sprzedane kije chciałbym wykorzystać na inny sprzęt 🙂 Za zestawik poproszę 300 zł z wysyłką po mojej stronie 🙂 1
Konstanty Posted August 27 Posted August 27 czołem, gdybyś rozdzielał to chętnie wezmę: Mikado MFT Perch 2,08 m c.w. 1-7 g pozdrawiam
Mateusz88 Posted August 27 Author Posted August 27 5 minut temu, _Xo napisał(a): Jesli mozna zarezerwuje na 20 min . Jasne
_Xo Posted August 27 Posted August 27 Dziękuje zwalniam Mialy byc dla kolegi syna ale uparł sie na Cos innego.
Mateusz88 Posted August 27 Author Posted August 27 29 minut temu, _Xo napisał(a): Dziękuje zwalniam Mialy byc dla kolegi syna ale uparł sie na Cos innego. Oki dziękuję za informację
Mateusz88 Posted August 28 Author Posted August 28 Można zamknąć. Skoro tu chętnych brak to wędki wędrują na OLX
Recommended Posts