Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

w związku ze stwierdzonym w trakcie wakacyjnych poszukiwań kijków trekkingowych nadmiarem wędzisk, których już dawno nie miałem nad wodą, nowego właściciela szuka kij zbudowany na blanku:

Lamiglas Roque River  o długości 230 cm i cw. do 14 g.  Cena: 1130 zł (z wliczoną wysyłką).

Kijek zbudowany w stylu „roboczym” tj. bez ozdobników, opisu, naklejek, na Fuji SIC Slimach, w zamyśle wykorzystania pod pstrąga na rzekach typu Wieprz i dolna Tanew, czyli z zadaniem zatrzymania dużej ryby na stosunkowo małej powierzchni wody. Stożek od 25 do 6, DPS osiemnastka. Jako, że nad Wieprzem byłem ostatni raz chyba ze trzy lata temu i podziwiałem głównie kolory spływających nieustannie kajaków, nie napracował się zbytnio. Do kompletu tuba i pokrowiec zastępczy. Wykonanie kijka WD Wobler, czyli nie ma się do czego przyczepić. Koncepcja wizualna moja i do tego można się przyczepiać do woli.

Ze względu na fakt, że cena nie jest wygórowana, nie zbieram na operację serca, jak również nie jestem w trakcie wykonywania uników przed komornikiem,  kolegów mających w sobie żyłkę  „negocjatora” uprzejmie informuję, że zbyt śmiałe propozycje na priv w stylu „januszów biznesu” pozostawię bez odpowiedzi. Ze względu na szacunek do ich, jak również własnego czasu.

Fora internetowe przeglądam wtedy, gdy mam czas, a z reguły mam go późnym wieczorem, więc proszę o wyrozumiałość w trakcie prowadzenia ewentualnej korespondencji.

Lami 1.jpg

Lami 2.jpg

Lami 3.jpg

• Like 3
Posted (edited)

Hejka. 

1. Jaka jest odległość stopki kołowroteka do końca kija ?

2. Ile waży spin ?

Edited by TOFIX99
Posted

Witam,

jak napisał kolega Bolen30 sprawa jest praktycznie jasna. Jednak odpowiadając na pytanie:

ad. 1 - 30-31 cm (w zależności od długości stopki)

ad. 2 - 144 g

• Like 1
Posted

Jak na "taki" blank to dobra waga  !!!  💪

Dzięki za info.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...