Jarek M Posted August 27 Posted August 27 Witam, w związku ze stwierdzonym w trakcie wakacyjnych poszukiwań kijków trekkingowych nadmiarem wędzisk, których już dawno nie miałem nad wodą, nowego właściciela szuka kijek zbudowany na blanku wędziska: 2. Dragon Moderate o długości 245 cm i cw. do 14 g. Cena: 350 zł (z wliczoną wysyłką). Kijek zbudowany na Seaguidach, w zamyśle wykorzystania pod pstrąga na letnim, niskim Sanie, pod żelastwo i niewielkie woblery twiczowe. Jako, że jak San to od lat dla mnie tylko mucha, nie pamiętam, czy był ze mną nad wodą poza testami rzutowymi . Wykonanie kijka WD Wobler, czyli nie ma się do czego przyczepić. Koncepcja wizualna moja i do tego można się przyczepiać do woli. Ze względu na fakt, że cena nie jest wygórowana, nie zbieram na operację serca, jak również nie jestem w trakcie wykonywania uników przed komornikiem, kolegów mających w sobie żyłkę „negocjatora” uprzejmie informuję, że zbyt śmiałe propozycje na priv w stylu „januszów biznesu” pozostawię bez odpowiedzi. Ze względu na szacunek do ich, jak również własnego czasu. Fora internetowe przeglądam wtedy, gdy mam czas, a z reguły mam go późnym wieczorem, więc proszę o wyrozumiałość w trakcie prowadzenia ewentualnej korespondencji. 1
Artbea Posted August 28 Posted August 28 Cześć, biorę w ciemno 😉, ale jestem w podróży i jeżeli będę miał zasięg to odezwę się wieczorem na Priv, a jeżeli nie to będę wdzięczny jeżeli zarezerwujesz mi ją do niedzieli wieczorem, a bezpieczniej do poniedziałku.
Recommended Posts