gaweł Posted August 27 Posted August 27 Potrzebne dwa bloczki do Morrumka. Spadły i zaginęły. Jakby ktoś coś mógł pomóc. 1
Andrzej Stanek Posted August 28 Posted August 28 7 godzin temu, gaweł napisał(a): Potrzebne dwa bloczki do Morrumka. Spadły i zaginęły. Jakby ktoś coś mógł pomóc. Cześć Swego czasu robiłem samemu z szczytówki grafitowej wędziska. Docinałem rureczki do grubości np. 2 mm i resztę nadmiar zbierałem papierem ściernym bardzo drobnym na zapałce. Metoda tania i skuteczna, daje satysfakcję, jesteś samowystarczalny. Grafitowe szczytówki są dostępne w sklepach wędkarskich. Można sobie przygotować kilka kompletów o różnej gramaturze. Pzdr/ Andrzej 1
gaweł Posted August 28 Author Posted August 28 9 godzin temu, Andrzej Stanek napisał(a): Cześć Swego czasu robiłem samemu z szczytówki grafitowej wędziska. Docinałem rureczki do grubości np. 2 mm i resztę nadmiar zbierałem papierem ściernym bardzo drobnym na zapałce. Metoda tania i skuteczna, daje satysfakcję, jesteś samowystarczalny. Grafitowe szczytówki są dostępne w sklepach wędkarskich. Można sobie przygotować kilka kompletów o różnej gramaturze. Pzdr/ Andrzej Dzieki. Zrobi się. 9 godzin temu, S.N. napisał(a): Wkład od długopisu ? Dzięki. Już szukam.
BOB Posted August 28 Posted August 28 11 minut temu, gaweł napisał(a): Czarne. Ale jakby były brązowe to tez git. SX 1601 C To mamy dogadane. Dostaniesz oryginały z "Mojej Szafy"😉 1
gaweł Posted August 28 Author Posted August 28 37 minut temu, BOB napisał(a): To mamy dogadane. Dostaniesz oryginały z "Mojej Szafy"😉 Mamy dogadane Robciu👍
Recommended Posts