Darek515 Posted August 31 Posted August 31 Cześć Wszystkim, z góry przepraszam jeżeli pomyliłem działy. Mam w zamiarze wystawić kilka książek z mojej biblioteki na sprzedaż lecz nie orientuję się jaką rozsądną cenę mógłbym proponować i liczę na Waszą pomoc w tej sprawie. Wszystkie książki są w stanie bardzo dobrym, nie posiadają żadnych wad. Pozdrawiam serdecznie
MACIO.P Posted August 31 Posted August 31 Witam ponieważ te książki są poszukiwane może wystawić je w cenie minimalnej dla Pana a sprzedawać na zasadzie kto da więcej ten kupuje oczywiście podając czas licytacji.
PLnK Posted August 31 Posted August 31 (edited) o matko "Marek szymański"... zaraz ktoś nową skode octavie zaproponuje, bankowo priv ci się zagotuje Edited August 31 by PLnK 2 4
md30 Posted August 31 Posted August 31 31 minut temu, PLnK napisał(a): o matko "Marek szymański"... zaraz ktoś nową skode octavie zaproponuje, bankowo priv ci się zagotuje Skrzynka już pewnie zapchana. 😅 1 1
XTR Posted September 1 Posted September 1 Deklaruję chęć zakupu książki „ODKRYWANIE TAJEMNIC WOBLERA” Sławomira Bednarczyka za ustaloną kwotę 265 zł
Dziad Wodny Posted September 1 Posted September 1 Godzinę temu, XTR napisał(a): Deklaruję chęć zakupu książki „ODKRYWANIE TAJEMNIC WOBLERA” Sławomira Bednarczyka za ustaloną kwotę 265 zł A już wczoraj był podobno kupiec za 300 😆
Koincydencja Posted September 1 Posted September 1 W dniu 31.08.2026 o 11:16, Darek515 napisał(a): Cześć Wszystkim, z góry przepraszam jeżeli pomyliłem działy. Mam w zamiarze wystawić kilka książek z mojej biblioteki na sprzedaż lecz nie orientuję się jaką rozsądną cenę mógłbym proponować i liczę na Waszą pomoc w tej sprawie. Wszystkie książki są w stanie bardzo dobrym, nie posiadają żadnych wad. Pozdrawiam serdecznie Jeżeli życie nie zmusza Cię do gromadzenia kapitału, to nie sprzedawaj, bo kiedyś będziesz żałował. 2
Recommended Posts