Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć Wszystkim, z góry przepraszam jeżeli pomyliłem działy. Mam w zamiarze wystawić kilka książek z mojej biblioteki na sprzedaż lecz nie orientuję się jaką rozsądną cenę mógłbym proponować i liczę na Waszą pomoc w tej sprawie. Wszystkie książki są w stanie bardzo dobrym, nie posiadają żadnych wad. Pozdrawiam serdecznie

IMG_20260831_110424.jpg

IMG_20260831_110456.jpg

IMG_20260831_110354.jpg

Posted

Witam ponieważ te książki są poszukiwane może wystawić je w cenie minimalnej dla Pana a sprzedawać na zasadzie kto da więcej ten kupuje oczywiście podając czas licytacji.

Posted (edited)

o matko "Marek szymański"... zaraz ktoś nową skode octavie zaproponuje, bankowo priv ci się zagotuje :D

Edited by PLnK
  • Like 2
  • Haha 4
Posted
31 minut temu, PLnK napisał(a):

o matko "Marek szymański"... zaraz ktoś nową skode octavie zaproponuje, bankowo priv ci się zagotuje :D

Skrzynka już pewnie zapchana. 😅

• Like 1
  • Haha 1
Posted

Deklaruję chęć zakupu książki „ODKRYWANIE TAJEMNIC WOBLERA” Sławomira Bednarczyka za ustaloną kwotę 265 zł

Posted
Godzinę temu, XTR napisał(a):

Deklaruję chęć zakupu książki „ODKRYWANIE TAJEMNIC WOBLERA” Sławomira Bednarczyka za ustaloną kwotę 265 zł

A już wczoraj był podobno kupiec za 300 😆

Posted
W dniu 31.08.2026 o 11:16, Darek515 napisał(a):

Cześć Wszystkim, z góry przepraszam jeżeli pomyliłem działy. Mam w zamiarze wystawić kilka książek z mojej biblioteki na sprzedaż lecz nie orientuję się jaką rozsądną cenę mógłbym proponować i liczę na Waszą pomoc w tej sprawie. Wszystkie książki są w stanie bardzo dobrym, nie posiadają żadnych wad. Pozdrawiam serdecznie

IMG_20260831_110424.jpg

IMG_20260831_110456.jpg

IMG_20260831_110354.jpg

Jeżeli życie nie zmusza Cię do gromadzenia kapitału, to nie sprzedawaj, bo kiedyś będziesz żałował. 

• Like 2