Konstanty Posted August 31 Posted August 31 czołem, szukamy z Kumplami łódki używki np. takiej: Łódź Aluminiowa B420LF z pokładem Kormoran Łódka MOTOROWA
krakus Posted August 31 Posted August 31 (edited) Cześć jeśli można to gdzie masz zamiar tą łódeczką pływać i w ile osób ? Edited August 31 by krakus
Konstanty Posted August 31 Author Posted August 31 Cześć, Czorsztyn, Rożnów 3 osoby, bo 4 to chyba za dużo...
krakus Posted August 31 Posted August 31 (edited) Jak będzie flauta to ujdzie ale jak dmuchanie to życzę powodzenia na tej skorupie. Skylla 440 , Tangiri Ortis 420, Brema 430 to są bezpieczne łodzie na te zaporówki. Te kormorany to syf jakich mało ale czego się spodziewać za 9 tysięcy. Porządna łódz z laminatu kosztuje i waży więcej. Ot takie moje prywatne zdanie na temat tego szajsu. Powodzenia w zakupie. Ps widziałem tą łódkę w akcji na Hańczy. Edited August 31 by krakus
Konstanty Posted September 1 Author Posted September 1 dzięki za wyrażenie opinii wiadomo, że taka Skylla lepsza - ale też więcej monet trzeba...
Tomasz eS Posted September 1 Posted September 1 Ja na Twoim miejscu zamówił bym catfish riverboats 420 posiadam i chwalę sobie . Coprawda nie aluminium tylko laminat . Ale za to stabilna
Tomasz eS Posted September 1 Posted September 1 Bezpośrednio u autora i wykonawcy projektu , https://www.facebook.com/share/1JvLBJ1XkE/?mibextid=wwXIfr ceny już nie pamiętam - trzeba pytać Arkadiusza
krakus Posted September 1 Posted September 1 5 godzin temu, Konstanty napisał(a): dzięki za wyrażenie opinii wiadomo, że taka Skylla lepsza - ale też więcej monet trzeba... Nie ma za co tak jak Tomek napisał chodzi tu o stabilność jednostki a jak napisałeś że będzie Was tam 3 lub 4 to jak się to ma łódka 90 kg a Wasza 3 lub 4 ile waży ? Tak na chłopski rozum życie ma się jedno i nie warto na nim oszczędzać. Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu oraz dobrego wyboru.
DP Fishing Posted September 1 Posted September 1 (edited) powiem z doświadczenia że cztery osoby na markowej aluminiowej łodzi 420 to już za dużo. Przepłynąć na drugą stronę rzeki można, ale łowić komfortowo się nie da. Trzy osoby to max. Edited September 1 by DP Fishing
Tomasz eS Posted September 1 Posted September 1 1 godzinę temu, DP Fishing napisał(a): powiem z doświadczenia że cztery osoby na markowej aluminiowej łodzi 420 to już za dużo. Przepłynąć na drugą stronę rzeki można, ale łowić komfortowo się nie da. Trzy osoby to max. Dla mnie 3 to nawet już ciasno - optymalnie 2 osoby aby było swobodnie
Konstanty Posted September 1 Author Posted September 1 Godzinę temu, Tomasz eS napisał(a): Dla mnie 3 to nawet już ciasno - optymalnie 2 osoby aby było swobodnie jeden na dziobie, jeden na rufie, jeden na śródokręciu i jest ok 😉
DP Fishing Posted September 2 Posted September 2 Tomek ma rację w 2 osoby jest bardzo komfortowo nawet wygodniej niż w pojedynkę, bo czasem brakuje drugiej osoby do pomocy. Łowiąc w 3 osoby wymaga to już ciągłej uwagi, żeby nie doszło do tzw. zwarcia mieczy podczas rzutu No i przy 3 osobach o sporej wadze trzeba mieć duży silnik, żeby wejść w ślizg bo 30km nie zawsze da radę gdy wieje i jest dużo gratów.
Recommended Posts