Alaryk Posted Wednesday at 10:38 AM Posted Wednesday at 10:38 AM (edited) Witam Na sprzedaż używane kołowrotki: 1) Shimano Stella 2500SFK, stan bardzo dobry wizualnie i mechanicznie, bo ciężko dopatrzeć się jakiś rysek, pracuje gładko i maślanie, jak to Stella. Cena 1300 zł + wysył na paczkomat 20 zł, 2) Daiwa Morethan 3012H, stan dobry z bardzo dużym plusem, bo brak rysek, czy zadrapań, pracuje jak należy, ale być może przydałoby się przesmarowanie, chociaż w mojej ocenie można spokojnie łowić bez przesmarowania. Cena 900 zł + wysył na paczkomat 20 zł. Oba kołowrotki poszanowane, według mojej najlepszej wiedzy nierozbierane i niegrzebane. Na obu pozostają japońskie (nie pamiętaam, jakiej marki) plecionki 12-splotowe ok. 200 m, multicolor,, stan bdb (w ogóle niezmęczone), na Stelli 0,6 PE, na Daiwie 2,0 PE (bardzo mocna). Sprzedaję wyłącznie z powodu nadmiaru kołowrotków. Proszę bez rezerwacji, bo sprzęt jak wyżej, bez wad, a ceny uważam atrakcyjne dla kupującego Pozdrawiam Edited Wednesday at 10:42 AM by Alaryk poprawka literówki 1
Henrikes Posted Wednesday at 10:47 AM Posted Wednesday at 10:47 AM (edited) Biorę Stelle jeśli otrzymam odpowiedź od sprzedającego. Edited Wednesday at 10:56 AM by Henrikes
Mr.Happy Posted Wednesday at 10:51 AM Posted Wednesday at 10:51 AM Decyzja należy do sprzedającego ale w ogłoszeniu były jasno, ze bez rezerwacji
Henrikes Posted Wednesday at 10:53 AM Posted Wednesday at 10:53 AM Spoko, nie napisałem, że biorę ale chciałem tylko wiedzieć czy mogę odebrać osobiście
Alaryk Posted Wednesday at 10:56 AM Author Posted Wednesday at 10:56 AM 8 minut temu, Henrikes napisał(a): Rezerwa stelli 2 minuty temu, Mr.Happy napisał(a): Decyzja należy do sprzedającego ale w ogłoszeniu były jasno, ze bez rezerwacji Zgadza się. Stella dla Mr Happy. 1 1
Alaryk Posted Wednesday at 11:17 AM Author Posted Wednesday at 11:17 AM UWAGA Pomyliłem się, bo plecionki są 8 splotowe, a nie 12 splotowe. Mam nadzieję, że to nie problem. W każdym razie sorry za tę pomyłkę.
Mundurowy Posted Wednesday at 01:51 PM Posted Wednesday at 01:51 PM Wezmę morethana gdyby kupujący się rozmyslił
Mr.Happy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Stella już u mnie, po raz kolejny wszystko tip top! Bardzo dziękuję
Alaryk Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 1 godzinę temu, Mr.Happy napisał(a): Stella już u mnie, po raz kolejny wszystko tip top! Bardzo dziękuję Dziękuję za miły komentarz i pozdrawiam
Recommended Posts