trout60 Posted September 2 Posted September 2 Jak w temacie tylko coś czułego do 200zł. Bo mam mikado do 9g a okazuje się, że jakikolwiek opad pokazuje od 5g plus guma 6cm. Poszukuję czegoś pod max główki 4g i gumka 5cm
Wedkarz 1987 Posted September 2 Posted September 2 Kup w sklepie Jaxon TX-One do 7g, 150 zł a przelotki są Fuji, mam i polecam za tą kasę.
PLnK Posted September 2 Posted September 2 2 godziny temu, trout60 napisał(a): Jak w temacie tylko coś czułego do 200zł. Bo mam mikado do 9g a okazuje się, że jakikolwiek opad pokazuje od 5g plus guma 6cm. Poszukuję czegoś pod max główki 4g i gumka 5cm mam taki, oddam w dobrych pieniądzach bo zastąpiłem japończykiem, kij w bardzo dobrym stanie, jak coś to pisz priv
K.Kalisz Posted September 2 Posted September 2 9 godzin temu, trout60 napisał(a): Jak w temacie tylko coś czułego do 200zł. Bo mam mikado do 9g a okazuje się, że jakikolwiek opad pokazuje od 5g plus guma 6cm. Poszukuję czegoś pod max główki 4g i gumka 5cm Może kolegę zainteresuje Dragon Millenium Micro Lures 7 FL - 245 cm, 1–7 g;
PLnK Posted September 2 Posted September 2 7 godzin temu, PLnK napisał(a): mam taki, oddam w dobrych pieniądzach bo zastąpiłem japończykiem, kij w bardzo dobrym stanie, jak coś to pisz priv Coś nie pyklo, bo wkleiłem link do wędki Dragon invader jig 213cm 0,5-6g (zielony blank), taką oferuje w dobrych pieniądzach
Recommended Posts