Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym roku za bolki zabrałem się wyjątkowo późno, bo w czerwcu - połowiłem raptem kilka razy, czego efektem były bolenie 40, 47 i 53 cm, oraz 2 spore (na oko i po sile uderzenia) +/- 70 - 80 cm że żyłka 0,18 mm i 0,20 mm pękła jak nitka - w pierwszym przypadku moja wina bo zapomniałem wyregulować hamulec, natomiast w drugim żyłka była postrzępiona o kamienie. Wczoraj i dziś bezrybne wypady na Wisłę - niska woda zrobiła swoje - rapki gdzieś się pochowały :wacko:

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Bardzo podoba mi się to pierwsze zdjęcie zakrwawionego bolka. Jest takie prawdziwe, naturalne można by powiedzieć nasze. A do tego tak pasujący napis na kamizelce WęDKARZ PLSKI.
Opublikowano
Koleś te same bolki wstawił w wątku bolenie 2007 i też zwróciłem uwage na tego 1 bolka nie wiem czy i do drugiego nie można by się przyczepić. Wedkarz jest z Polski zresztą widać fachowe podejście do zdjęć mógł sobie to darować
Opublikowano
Pirania 74 niestety narazisz sie na krytyke . Wiem ze chciales sie pochwalic rybami ale TU wymaga sie czegos wiecej . Sama statystyka to za malo . Szacunek dla Ryby , Przyrody ..nawet jak ja zabierzesz . Jeszcze duzo nauki przed Toba . Jak wejdziesz na Galerie Jerkbaita to zrozumiesz co chce Ci powiedziec . Powodzenia w dalszych lowach i doskonalenia sie jako fotograf :D
Opublikowano

Pirania 74 niestety narazisz sie na krytyke . Wiem ze chciales sie pochwalic rybami ale TU wymaga sie czegos wiecej . Sama statystyka to za malo . Szacunek dla Ryby , Przyrody ..nawet jak ja zabierzesz . Jeszcze duzo nauki przed Toba . Jak wejdziesz na Galerie Jerkbaita to zrozumiesz co chce Ci powiedziec . Powodzenia w dalszych lowach i doskonalenia sie jako fotograf :D

zwarcie i na temat :D tylko przyłaczyć sie do tych słow mogę,

jeśli -jerry hzs pozwoli :mellow:

Opublikowano

@pirania74

Tylko nie przejmuj się takim zachowaniem. Życzę połamania kija. Gratuluje rybek

Pozdrawiam

Maciek

Ale czyje zachowanie tu jest złe...?

Opublikowano

@pirania74

Tylko nie przejmuj się takim zachowaniem. Życzę połamania kija. Gratuluje rybek

Pozdrawiam

Maciek

Ale czyje zachowanie tu jest złe...?

czy ja powiedziałem że czyjeśjest złe.... :wacko:

Opublikowano

Cześć,

Bolków oczywiście gratuluję. Zdjęć, bez względu na to, że zostały wypuszczone nie publikujemy.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Witam Wszystkich. No cóż temat budzi emocje, generalnie zdjęcia

powinny wyglądać jadnak INACZEJ, i zgadzam się, że zostały zdjęte. Tu przy okazji chciałbym poruszyć inny temat - zawody

wędkarskie (myślę o spinningowych). To co się tam dzieje to jest

dopiero horror ! Szczególnie na takich znaczących rangą Spinningowe MP, Grand Prix czy Klubowe Spinningowe MP, startowałem wielokrotnie i nie wiem czy się cieszyć czy płakać.

Kiedy wreszcie tego typu zawody spinningowe będą organizowane na

żywej rybie wzorem większości muchowych. Koledzy którzy startowali a myślę, że inni też, wiedzą o co chodzi. Te masy zatłuczonych Boleni, Jazi, Kleni a przede wszystkim Okoni łowionych do bólu, a potem przed wagą mierzonych i co za małe to

w krzaki, nie myślcie, że zapomniałem o Szczupakach, Sandaczach

czy Sumach i innych Rybach, ale trudno wszystkie wymieniać. Trochę już się zmieniło, np. podwyższanie wymiaru czy raczej ustanawianie wymiaru Okonia. Wydaje mi się jednak, żo to za mało

o wiele zamało. Myślę, że takie forum jak nasze powinno wspólnym

głosem odezawć się w tej sprawie. To tyle sorry za gadulstwo.

Pozdrawiam Jachu