Daro Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 24 07 2007 zlozylem na stronie internetowej GinrinPeche.com zamowienie.Jest to pierwsze zamowienie z tej strony.Pomimo uplywu dwoch tygodni nie dostalem jeszcze z GinrinPeche potwierdzenia mojego MasterCard-Numeru.Kazalem tagze poprzez moj bank sprawdzic czy jest wszystko w porzadku.Okazalo sie ze nie ma nawet nakazu przelewu ze strony GinrinP... .Wyslalem takze dwa E-Mails do nich(Ginrinp.), i do dzisiaj zadnej odpowiedzi.Dodam jeszcze ze samo zamowienie jak i moje dane osobiste sa potwierdzone.Moje pytanie jest nastepujace ; jak dlugo trwa potwierdzenie MasterCard-Numeru u japonczykow?
Kuba Standera Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jestem w identycznej sytuacji i nie wiem czy nawet data nie ta sama jak możesz Burzum to wyślij mi na priv, chyba że warto ku przestrodze na głównym forum??
Kuba Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 W Japonii najlepiej dziala karta JCB lub ewentualnie Dinners
Daro Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Halo KubaWziolem taka karte jaka byla wymagana.Jednak to nie karta mnie denerwuje ,tylko brak jakiejkolwiek reakcji na moje listy.Wychodzi na to, ze ta strona nie do konca dziala. Czas pokarze, co bedzie dalej.Daro
Kuba Standera Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mi odpisał po 3 mailu że czeka na potwierdzenie dostęoności sprzętu, od tego czasu 2 tygodnie ciszy, dzisiaj wysłąłem mu anulowanie zamówienia - z Burzumem 3 razy szybciej
Rekomendowane odpowiedzi