Następcą jest Parabellum Ultra Light, podobno różni się tylko drewienkiem. Na allegro za 230 można kupić.
Podsumowując, Parabellum + Passion 720.
Naturalnie. Jednak nie łowiłem nim, a nie mam we zwyczaju polecania rzeczy, które znam jedynie z katalogu producenta, względnie strony www. No i miało być tanio, więc Troutizimo z drugiej ręki, jako wędka sprawdzona w boju, był, w mojej opinii, lepszym pomysłem
Doskonale rozumiem na jakim forum się znajdujemy, ale część wędkarzy kupiłaby za te 400zł spokojnie kij, kołowrotek, żyłkę i garść przynęt...
Pozdrawiam
Salmo
Pomny tego, gdzie umieszczam wpis bałem się, że bura przyjdzie z drugiej strony, tj. że polecam tani chrust itd. A tu proszę, niespodziewany wytyk - że za drogo Cóż, jak wezmiemy pod uwagę relację ceny do jakości, to koszt nie jest taki straszny.
Dobrze, przepraszam urażonych i podaję propozycję fajnego kija w cenie "garści przynęt" - Konger Maxim Twist 240 2-12 gramów. Łowiłem na taki. Później odkryłem SG i Konger pokrył się kurzem. Nie mniej jednak, choć nie lubię wklejanek, Konger dał mi sporo frajdy nad wodą.
Użytkownik Dienekes edytował ten post 15 luty 2013 - 19:34