Skocz do zawartości

alternatywa dla spinwal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

drugi raz zdarzyło mi się stracić rybę przez rozgiętą agrafkę spinawal - rozmiar największy, chyba 10. ryby nie były olbrzymie, no ale muszą teraz pływać z żelastwem w pyskach, szukam więc naprawdę dobrej alternatywy, z przeznaczeniem do łowienia szczupaków.

pozdrawiam!

Opublikowano
Ja do łowienia na grubo, używam rozmiarów morskich, agrafki bardzo dobre. Niestety na mocnych zestawach (typu magnum) na twardych zaczepach, już przy zacięciu się rozginają, trzeba doginać łuszko
Opublikowano

Polecam zakup agrafek w pomorskich sklepach wędkarskich, mają takie rękodzieła na trocie, nie do urwania.

Kupiłem kiedyś w Słupsku, bardzo trwałe i mocne

Opublikowano

dziwny jestes peresada :D

kupujesz tytan w staminie a nie mozesz sobie u nich kupic agrafek cross lok albo stay lok? jedne i drugie sa bardzo dobre

ja zawsze zamawiam, przy okazji, trzy rozmiarowki i mam na dwa sezony :D

Opublikowano

dziwny jestes peresada :D

kupujesz tytan w staminie a nie mozesz sobie u nich kupic agrafek cross lok albo stay lok? jedne i drugie sa bardzo dobre

ja zawsze zamawiam, przy okazji, trzy rozmiarowki i mam na dwa sezony :D

jakoś nie pomyślałem, dzięki za podpowiedz - zmówię sobie bo wyglądają nieźle.

pozdrawiam!

Opublikowano

Spróbuj agrafek Sqlvkroken Extreme Snaphvirvel dwa razy droższe od spinwala (ok 13zł za paczuche)mi się sprawdzają :D

Pozdrawiam

Slider :D

Mam ostatnie 4 paczki tych agrafek (nr 3), pierwsze 4 osoby, które sie ze mną skontaktują - dostają je gratis. Wysyłka pocztą.

Opublikowano

Spróbuj agrafek Sqlvkroken Extreme Snaphvirvel dwa razy droższe od spinwala (ok 13zł za paczuche)mi się sprawdzają :D

Pozdrawiam

Slider :D

Mam ostatnie 4 paczki tych agrafek (nr 3), pierwsze 4 osoby, które sie ze mną skontaktują - dostają je gratis. Wysyłka pocztą.

Poszły. Wyślę jutro- Blacharz i Zanderix- proszę o ades na priv.

Pozdrawiam.