Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zglądam po tym forum już kilka miesięcy, ale dopiero teraz pisze swój pierwszy post.

Szukam wędkarzy łowiących na spinning na Narwi na odcinku wymienionym w temacie. Sam najczęśniej łowię od Ostrykoła (110km) do Bindużki (92km). Chętnie powymieniam się doświadczeniami z łowienia na tym odcinku. Jakie macie jesienne rezultaty? Pozdrawiam

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Logistyk,

witaj na naszym forum. Zachęcam do wymiany doświadczeń. :D

Obejrzałem twoją galerię na Rybim Oku. Robisz piękne zdjęcia! Brawo. B)

Wklej jakieś fotki do nas na forum, ludzie chętnie zobaczą.

Opublikowano
Co prawda Kamilowi gratulowałem pieknych zdjeć na privie, ale zrobie to oficjalnie. Popieram Sebastiana abys Kamilu czasem uroczył nas Narwianskimi klimatami :D
Opublikowano

Witaj na forum. Zagladnalem do galerii no i musze przyznac, ze jest na co popatrzec. W konkursach fotograficznych zacznie robic sie coraz gesciej, no i dobrze, a nie tylko wujek i Hammer, wujek i Hammer <_<

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj na forum. Zagladnalem do galerii no i musze przyznac, ze jest na co popatrzec. W konkursach fotograficznych zacznie robic sie coraz gesciej, no i dobrze, a nie tylko wujek i Hammer, wujek i Hammer <_<

Pozdrawiam

Ja bym powiedział ,że konkursy fotograficzne to wygrywa Monia a nie Wujek <_< ;)

Opublikowano

Pozdrawiam

Ja bym powiedział ,że konkursy fotograficzne to wygrywa Monia a nie Wujek <_< ;)

Też tak myślę :mellow: Ja tylko naciskam migawkę, przypadkowo we właściwym momencie :D

Opublikowano

Pozdrawiam

Też tak myślę :mellow: Ja tylko naciskam migawkę, przypadkowo we właściwym momencie :D

:D

Opublikowano
No własnie o nim myślałem. Kiedyś to się działo! Uwielbiałem czytać jak Hubert N grzyzł się z Robertem H, bylo na co popatrzeć. A teraz, nuda :angry: Nikt sie nie wyzywa :mellow:
Opublikowano
Muszę przyznać, że PSR wzięła się do roboty. Kilka lat temu byli części jak UFO, a teraz nareszcie się ruszyło. I tak trzymać! Byłem kontrolowany z wody przez wszytskie możliwe ekipy w tym roku: z Różana, Pułtuska i nawet Warszawy. Teraz można ich spotkać w każdy weekend na moim odcinku.
Opublikowano

Ja też zauważyłem pozytywne zmiany nad Narwią :D

W tym roku spotykałem zarówno Policję jak i PSR.Co prawda mnie nie kontrolowali ,ale ja to jakoś zawsze jestem pomijany przez kontrolę :D

Ostatnio chłopaki z PSR podjechali do nas fajnym terenowym Nissankiem.Akurat z Singorem ths zrobiliśmy sobie przerwę na ognisko a kolega z PSR obejrzał tylko naszą łódkę i pogadaliśmy troszkę.Byliśmy bardzo miło zaskoczeni :o

Co ciekawe przyjechali tym samym samochodem ,który widziałem już nad Wisłą w okolicach Wawy.Jak widać mają kawał wody do objechania.

Opublikowano
Nissanka, chyba X-traila też widziałem. Akurat stałem na łódce a oni podjechali do miejscowych gruniarzy. Za minutę ich wędki były już w bagażniku Nissana. Ostatnio jeżdzi ekipa Mitsubishi L200, piękna czarna fura. Dobrze, że ruszyło się na plus. Niestety od czasu do czasu można zauważyć kłąmniowców, ale dobrze, że chociaż zajrzą w siatki wędkarzom.
Opublikowano

Kamil, faktycznie czarny Xtrail, to byli Ci sami goście :D

Tych w Mitsu nie widziałem ,ale dobrze wiedzieć ,że też patrolują :o

Muszę zdobyć ich komórki co by w razie jakiejś akcji kłusoli mieć do kogo zadzwonić <_<

Opublikowano

Kiedyś mój kumpel dzwonił do PSR, chyba w Rózanie i pytał co zrobić, jak sie zauważy kłusoli. Gość coś zaczął narzekać, że on na dwóch ludzi na ileś tam wody i mają napięty grafik na miesiąc do przodu. No, ale to było kilka lat temu. Teraz (mam nadzieję) jest inaczej. A ten numer to i mi by się przydał <_<

Pozdrawiam

• 1 rok później...
Opublikowano
Robić cokolwiek żeby uniknąć powtórki, zadbać o ochronę lepiej natlenionych dopływów, ustawić na brzegach pompy które wyrzucały by do góry wodę, przynajmniej na małym fragmencie ryby mogły by oddychać i coś przetrwa.