Jasne, że chcę! oczywiście kiedyś się odwdzięczę jakimś mysiorem czy okoniem
Love-Bait
#381 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2014 - 00:28
#382 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2014 - 00:43
- Pride lubi to
#383 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2014 - 01:35
/W końcu też udało się nagrać filmik ze skończonym woblerem zamiast kolejnej surówki.
- @slider@ lubi to
#384 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2014 - 08:52
/W końcu też udało się nagrać filmik ze skończonym woblerem zamiast kolejnej surówki.
Jest gitarra, jest w nich moc i ja sem już na nie zapisał !!!
#385 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2014 - 11:11
Filmik jest krótki i pokazuje tylko jeden sposób prowadzenia woblerów. Teraz na wyjeździe będę miał dużo lepszą wodę do nagrania sensownego wideo i mam operatora dogadanego
#386 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2014 - 21:50
Pierwsze przymiarki do strony projektowej
mermaid1part.png 553,36 KB 3 Ilość pobrań mermaid3part.png 621,93 KB 4 Ilość pobrań mermaid2part.png 386,27 KB 4 Ilość pobrań
#387 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 12:20
Pierwsze przymiarki do strony projektowej
Nie lubię gryzoni
#388 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 12:44
Jest moc ... Woblerki pieknej maści i pracy ... Będę też testował z kamerką podwodną ...
#389 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 20:49
Cały czas do przodu i widzę, że wobler jednak nie musi być w paski
Pozdrawiam
#390 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 21:51
Musi musi tylko mi się szablon podarł w czasie malowania. Podeślę Ci woblery po powrocie z urlopu w końcu jesteś Główny Tester
#391 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 22:00
Daj spokój... ja już nie pamiętam jak się obsługuje wędkę ale w tym tygodniu sprawdzę nocne zaporowe bolenie twoimi jerkami, był rok ,że rewelacyjnie na podobne przynęty reagowały
#392 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 22:07
Zapowiadana tajna broń, mam sporo skrzydełek ze starej polskiej produkcji DEWARU więc będzie podwójna gratka made in Poland Trwają próby ogniowe.
fajna tajna broń...coś podobnego kiedyś ci pokazywałem, tylko moja musi nabrać mocy sandacz musi w to uderzyć łaski nie robi
Użytkownik miras1983 edytował ten post 21 lipiec 2014 - 22:08
#393 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 22:31
Też tak myślałem, z opadu może być niezły pistolet i do tego ozdobiony Dewarowskim oldschoolem Testowaliśmy ze sliderem je ostatnio i wszystko fajnie daje się baaardzo powoli prowadzić przy dużych obrotach skrzydełka, ale przy przyspieszeniu zaczynał się krecić, myślałem, że za lekki ale to było co innego- już bangla jak trzeba . Będziesz chciał sztukę?
#394 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 22:45
jasne ,ale najpierw ja zrobie wysyłkę, a w opadzie jak?
#395 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 23:02
Tak jest Dam Ci cynk kiedy przesłać bo mnie teraz nie będzie. W opadzie materiał powinien załatwić sprawę tylko zobaczymy jak będzie pracowało skrzydełko, trzeba pewnie obciążenie przesunąć maks do przodu. Siekam teraz nowy model dlatego tak w kratkę odpisuję, chcę go jeszcze dzisiaj zaformować żeby parę sobie odlać przed mazurami.
Użytkownik Piotrek Sukingaad edytował ten post 21 lipiec 2014 - 23:07
#396 OFFLINE
Napisano 22 lipiec 2014 - 11:02
Dzieła kolegi @ Piotrek Sukingaad to naprawdę pierwsza klasa ... Wiem, bo własnie otrzymałem jeden z modeli. Po wzięciu w ręce, łezka zakręciła się w oczku ...
Piotrek, oby tak dalej - wróżę Ci wielką karierę ...
- miras1983 lubi to
#397 OFFLINE
Napisano 22 lipiec 2014 - 12:16
Jeżeli chodzi o wirowanie ,to się tym nie przejmuj jak nie uzyskasz, ważne żeby fajnie skrzydełko wachlowało, błyskało w opadzie i będzie działać ,przy tym może jeszcze jakieś wykładanie na bok korpusu... i kiler na opadowe ryby, które nie widziały nic oprócz gumek
#398 OFFLINE
Napisano 22 lipiec 2014 - 21:21
Dzieła kolegi @ Piotrek Sukingaad to naprawdę pierwsza klasa ... Wiem, bo własnie otrzymałem jeden z modeli. Po wzięciu w ręce, łezka zakręciła się w oczku ...
Ciężko wyobrazić mi sobie tą wielką karierę, szczególnie gdy moje słońce patrzy na mnie jak na idiotę gdy buduję sobie w kąciku formę z klocków lego albo lepię coś z plasteliny ;p Wystarcza mi, że wie jakie to dla mnie ważne i nie marudzi gdy siedzę nad woblerami do rana a potem z biegu gonię na testy i odsypiam pół dnia. Jest ok
Jeżeli chodzi o wirowanie ,to się tym nie przejmuj jak nie uzyskasz, ważne żeby fajnie skrzydełko wachlowało, błyskało w opadzie i będzie działać ,przy tym może jeszcze jakieś wykładanie na bok korpusu... i kiler na opadowe ryby, które nie widziały nic oprócz gumek
Nie przejmuję się bo wirują elegancko, mam duże nadzieje jeżeli chodzi o materiał i możliwość prezentacji. Dzisiaj na chwilę wróciłem do mazania sprayem po krzakach, żeby wyrobić się z pomalowaniem ostatnich już chyba woblerów przed wyjazdem. Panowie Bezdomni golą kółka od wózków z Tesco do swoich hot rodów a mi przy okazji zrobili suszarkę do przynęt.
20140722_184350.jpg 82,23 KB 6 Ilość pobrań
Woblery poszły już w pierwszą warstwę Hartzlacka, zostały mi jeszcze nowe uklejki do odlania ale powoli mi bokiem wychodzi.
#399 OFFLINE
Napisano 23 lipiec 2014 - 08:38
seemoore, on 22 Jul 2014 - 12:02, said:
Ciężko wyobrazić mi sobie tą wielką karierę, szczególnie gdy moje słońce patrzy na mnie jak na idiotę gdy buduję sobie w kąciku formę z klocków lego albo lepię coś z plasteliny ;p Wystarcza mi, że wie jakie to dla mnie ważne i nie marudzi gdy siedzę nad woblerami do rana a potem z biegu gonię na testy i odsypiam pół dnia. Jest ok
No cóż, mam potobnie z żoną ... Tylko moja trochę marudzi, że "rybkom" poświęcam czasu wiecej, niż jej ...
No co zrobić - jakieś hobby trzeba mieć .
NIebawem spróbuję zaatakować żywicę i inne ustrojstwa, to może produkcja pójdzie nieco sprawniej ... Najpierw jednak muszę przejść do dzieła z serią około 70 woblerów (3 modele), które są w toku ...
Pozdrowionka Piotrek i udanego wypoczynku ...
#400 OFFLINE
Napisano 23 lipiec 2014 - 10:56
Postapokaliptyczny dotarł i muszę powiedzieć, że zdjęcia nie oddają prawdziwego piękna woblerów NAWET W POŁOWIE. Piękne malowanie, nie mogę się już doczekać testów
Jeszcze raz dzięki i niebawem się odwdzięczę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych