Skocz do zawartości

Co Ty, z Jerkbaita jesteś!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przystań.

Graty do łodzi spakowane, dwóch wędkarzy na swoich łodziach.

Jeden z nich stary wyjadacz, drugi nieco młodszy ale włosy przyprószone siwizną, dobrze przygotowany, duża łódź ślizgowa, ogromny silnik, naręcze wędek, gruntówki, spining.

Pakujemy się, każdy z osobna zajęty swoimi sprawami, zdawkowa wymiana zdań, czy bierze, jak wyniki itp.

Chwalę się trzykilowym sandaczem zapiętym ostatniego wypłynięcia, koledzy gratulują.

Z ust starszego pada sakramentalne:

- No gratuluję, tylko proszę zostawić coś dla mnie.

- Spokojnie ja wypuszczam wszystkie ryby. Odpowiadam

Na to ten młodszy:

- No co Ty z Jerkbaita jesteś!!!?

Na moment mnie zamurowało ...

- No nie tylko z Jerkbaita, po prostu nie jem ryb i myślę, że już czas zastanowić się co po nas zostanie dla dzieciaków i wnuków, żeby mieli co łowić - mówię zaskoczony

Cisza...

- A ja łowię tylko tyle ile mi potrzeba i spływam do domu - odpowiada ten który mnie zaskoczył - nie rozdaję sąsiadom

- Takie Twoje prawo - odpowiadam i odpływam

Zawsze kiedy spotykamy się na wodzie pozdrawiamy się serdecznie.

Jeśli kolega z przystani czyta ten post to tym serdeczniej go pozdrawiam.

I namawiam: do jedzenia najlepsze ryby ze sklepu.

No i mam dużą satysfakcję, bo skoro już teraz pytają: No Co Ty z Jerkbaita jesteś, to może niedługo się zacznie: No co Ty ja przecież z Jerkbaita jestem.

I mam nadzieję że to tytułowe no co Ty, odniesie się nie tylko do naszego portalu, ale do wielu innych portali propagujących C&R.

Mówię Wam, będą nas miliony :D

Z nowym pozdrowieniem

No Co Ty z Jerkbaita jesteś !!!???

Opublikowano
hehe dobre teraz przyjedz do mnie i powiedz to milionom wędkarzy którzy morduja sandaczyki po 30-40cm!!! ale są jakieś plusy że jednak o tej stronce głośno i ktoś oś o niej słyszał :mellow:
Opublikowano

Redzi, właśnie o to chodzi żeby ktoś o stronce słyszał, to takie niby osłuchane i oczytane pojęcia jak event i psychologia tłumu, ale jakże skuteczne :D

Reszta to kwestia czasu

Opublikowano

No Co Ty z Jerkbaita jesteś !!!???

To że jesteś z Jerkbaita powinno się dobrze kojarzyć, ponieważ to jest najlepsze forum w Polsce poświęcone castingowi i spinningowi gdzie panuje fajna atmosfera.

Pozdrawiam

Slider

Opublikowano

No co Ty z Jerkbaita jesteś!!!?

:lol: :lol: :lol:

Hehehehehehehe

czułem pismo nosem, jak dołączałem, że jednak ten szczerbat to zacny portal

Jestem z jerkbaita!

chyba sobie taki tatuaż walnę - oczywiście na klacie!

Opublikowano

Łowi człowiek, wypuszcza, a na koniec zostaje ochlapany. Czyste wariactwo :mellow:

To chyba niewielka zapłata za zmęczenie ryby i potraktowanie kotwiczkami :D. Z rugiej strony to można traktować jak Jerry - jako nagrodę :D.

Nie musimy sobie dziergać napisów. O tym, że jesteśmy z jerkbaita świadczą koszulki, czapeczki... Po to są :D

Opublikowano

Sławek nikt nie narzeka że go ryba ochlapuje, wręcz przeciwnie :D , a i myślę że nikt nie będzie się dziergał. To było tak z przymrużeniem oka :D

Ja pisałem w podobnym tonie :D

Opublikowano

Cześć,

Niezłe, niezłe. Naszą stronę czyta bardzo dużo osób. Spotykam wielu wędkarzy nad wodą, którzy wiedzą co to jerkbait. To bardzo miłe. Słyszę też wiele ocen tej strony :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
W zeszlym tygodniu tez mialem podobna rozmowe, kiedy powiedzialem ze moze jedna zlowiona rybe w sezonie biore do domu, facet popatrzyl na mnie jak na debila i pytal dla czego?? (Boze jak mi szkoda takich ludzi!) Oczywiscie przedstawilem mu caly temat dlaczego tak robie ale mam wrazenie ze i tak nie dotarlo to do niego.