gacopyrz Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Przystań.Graty do łodzi spakowane, dwóch wędkarzy na swoich łodziach.Jeden z nich stary wyjadacz, drugi nieco młodszy ale włosy przyprószone siwizną, dobrze przygotowany, duża łódź ślizgowa, ogromny silnik, naręcze wędek, gruntówki, spining. Pakujemy się, każdy z osobna zajęty swoimi sprawami, zdawkowa wymiana zdań, czy bierze, jak wyniki itp.Chwalę się trzykilowym sandaczem zapiętym ostatniego wypłynięcia, koledzy gratulują.Z ust starszego pada sakramentalne:- No gratuluję, tylko proszę zostawić coś dla mnie.- Spokojnie ja wypuszczam wszystkie ryby. OdpowiadamNa to ten młodszy:- No co Ty z Jerkbaita jesteś!!!? Na moment mnie zamurowało ... - No nie tylko z Jerkbaita, po prostu nie jem ryb i myślę, że już czas zastanowić się co po nas zostanie dla dzieciaków i wnuków, żeby mieli co łowić - mówię zaskoczony Cisza... - A ja łowię tylko tyle ile mi potrzeba i spływam do domu - odpowiada ten który mnie zaskoczył - nie rozdaję sąsiadom- Takie Twoje prawo - odpowiadam i odpływam Zawsze kiedy spotykamy się na wodzie pozdrawiamy się serdecznie.Jeśli kolega z przystani czyta ten post to tym serdeczniej go pozdrawiam.I namawiam: do jedzenia najlepsze ryby ze sklepu.No i mam dużą satysfakcję, bo skoro już teraz pytają: No Co Ty z Jerkbaita jesteś, to może niedługo się zacznie: No co Ty ja przecież z Jerkbaita jestem.I mam nadzieję że to tytułowe no co Ty, odniesie się nie tylko do naszego portalu, ale do wielu innych portali propagujących C&R.Mówię Wam, będą nas miliony Z nowym pozdrowieniem No Co Ty z Jerkbaita jesteś !!!???
Redzi Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 hehe dobre teraz przyjedz do mnie i powiedz to milionom wędkarzy którzy morduja sandaczyki po 30-40cm!!! ale są jakieś plusy że jednak o tej stronce głośno i ktoś oś o niej słyszał
gacopyrz Opublikowano 12 Października 2007 Autor Opublikowano 12 Października 2007 Redzi, właśnie o to chodzi żeby ktoś o stronce słyszał, to takie niby osłuchane i oczytane pojęcia jak event i psychologia tłumu, ale jakże skuteczne Reszta to kwestia czasu
@slider@ Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 No Co Ty z Jerkbaita jesteś !!!??? To że jesteś z Jerkbaita powinno się dobrze kojarzyć, ponieważ to jest najlepsze forum w Polsce poświęcone castingowi i spinningowi gdzie panuje fajna atmosfera. PozdrawiamSlider
jerry hzs Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ja tez jestem z Jerkbaita
gacopyrz Opublikowano 12 Października 2007 Autor Opublikowano 12 Października 2007 A ja ... ( test nowego podpisu)...
wujek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Łowi człowiek, wypuszcza, a na koniec zostaje ochlapany. Czyste wariactwo
jerry hzs Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Strasnie sie ciese jak mnie ochlapie ... czuje sie jak dziecko ...a juz nie jestem
wujek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Jak widać na zdjęciu, ja tez Znaczy będzie żyć
Tomek_N Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 A ja ... ( test nowego podpisu)... Coś Ci sie nie udał
Tomaszek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 No co Ty z Jerkbaita jesteś!!!? Heheheheheheheczułem pismo nosem, jak dołączałem, że jednak ten szczerbat to zacny portal Jestem z jerkbaita!chyba sobie taki tatuaż walnę - oczywiście na klacie!
Logistyk Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ja sobie chyba na łódce walnę taki napisik: Jerkbait.pl Żeby się ludze nie musieli pytać: Co ty z Jerbaita jesteś?
Sławek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Łowi człowiek, wypuszcza, a na koniec zostaje ochlapany. Czyste wariactwo To chyba niewielka zapłata za zmęczenie ryby i potraktowanie kotwiczkami . Z rugiej strony to można traktować jak Jerry - jako nagrodę . Nie musimy sobie dziergać napisów. O tym, że jesteśmy z jerkbaita świadczą koszulki, czapeczki... Po to są
wujek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Sławek nikt nie narzeka że go ryba ochlapuje, wręcz przeciwnie , a i myślę że nikt nie będzie się dziergał. To było tak z przymrużeniem oka
Redzi Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Po to ryby są aby mogły się chlapać w wodzie
Sławek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Sławek nikt nie narzeka że go ryba ochlapuje, wręcz przeciwnie , a i myślę że nikt nie będzie się dziergał. To było tak z przymrużeniem oka Ja pisałem w podobnym tonie
remek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Cześć,Niezłe, niezłe. Naszą stronę czyta bardzo dużo osób. Spotykam wielu wędkarzy nad wodą, którzy wiedzą co to jerkbait. To bardzo miłe. Słyszę też wiele ocen tej strony PozdrawiamRemek
Maciejowaty Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Ja to myśle ,że za lat kilka nie będzie legitymacji PZW a będą Jerkbait'a Wody będą rybne a wędkarze będą powszechnie stosować C&R
Tommek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Takie rzeczy to tylko w erze
pirania74 Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Ja to myśle ,że za lat kilka nie będzie legitymacji PZW a będą Jerkbait'a Wody będą rybne a wędkarze będą powszechnie stosować C&R ...oby tak było...
Włóczykij Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Takie rzeczy to tylko w erze Ooo tak W erze zawsze
Maciejowaty Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Skoro tylko w Erze to mamy tam swojego człowieka ,bardzo związanego z Jerkbait.pl
Włóczykij Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 I to więcej niż jednego
Redzi Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Nawet nie widziałem images/smiley_icons/icon_redface.gif
...not here Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 W zeszlym tygodniu tez mialem podobna rozmowe, kiedy powiedzialem ze moze jedna zlowiona rybe w sezonie biore do domu, facet popatrzyl na mnie jak na debila i pytal dla czego?? (Boze jak mi szkoda takich ludzi!) Oczywiscie przedstawilem mu caly temat dlaczego tak robie ale mam wrazenie ze i tak nie dotarlo to do niego.
Rekomendowane odpowiedzi