remek Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Cześć,Pomysł zorganizowania Mini-Zlotu wędkarzy z forum Jerkbait.pl z Warszawy narodził się przypadkowo. Podczas łowienia przy jednym z warszawskich mostów, spotkało się dwóch pasjonatów łapania drapieżników na spinning i casting. Jak się później okazało, obaj byli członkami społeczności Jerkbait.pl – pirania74 i SzymusS. Zapraszam do lektury artykułu Warszawski Mini Zlot jerkbait.pl. PozdrawiamRemek
remek Opublikowano 22 Października 2007 Autor Opublikowano 22 Października 2007 Jeszcze raz wielkie podziękowania za organizację, pomysł i bardzo miłe spotkanie! Dziękuję i do następnego spotkania. PozdrawiamRemek
Friko Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Remek, a gdzie zdjecie psinki ?
@slider@ Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Pikna relacja z zlotu. Teraz żałuje ze nie pojechałem bo moglem ominąć ten dzien szkolny który opracowywaliśmy w kinie. PozdrawiamSlider
remek Opublikowano 22 Października 2007 Autor Opublikowano 22 Października 2007 Remek, a gdzie zdjecie psinki ? Dodane PozdrawiamRemek
SzymusS Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Remek - dzięki za ekspresowe zamieszczenie artykułu na stronie I jeszcze raz wielkie podziękowanie dla wszystkich uczestników za frekwencję i wspólnie spędzony czas
pirania74 Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Remku, i ja składam podziękowania za szybkie umieszczenie relacji ze Zlotu, jak również dzięki za twoją i Friko oraz reszty paczki obecność Pozdrawiam
OloPe Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Remku, i ja składam podziękowania za szybkie umieszczenie relacji ze Zlotu, jak również dzięki za twoją i Friko oraz reszty paczki obecność Pozdrawiam I ja się przyłączam do tych podziękowań i jeszcze raz dziękuję organizatorom!
Yeah Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 dzięki za ekspresową relację, miło się czyta..dodam tylko, że kolega Emil, który był ze mną, też bywa na forum pod nikiem Hustler. a co do ryb to chyba poprostu w IV RP nie chciały już brać
BartekP Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Dzięki wielkie autorom za pracę nad relacją, fantastycznie się czytało! Remek dziex za zaangażowanie za sprawą którego relacja pojawiła się tak szybko! Wiemy, że działałeś pod presją i mimo ograniczonego czasu dałeś radę Jeszcze raz dzieki wszystkim do szybkiego zobaczenia!
BartekP Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Miał być uśmiech a nie jęzor
remek Opublikowano 23 Października 2007 Autor Opublikowano 23 Października 2007 Cześć,Nie ma sprawy Polecam się na przyszłść. PozdrawiamRemek
rognis_oko Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 @SzymusS i @Pirania74, dzięki za relację i za organizację spotkania.Widać, że było miło i że dobrze się bawiliście.Żałuję, że mnie nie było, ale sprawy rodzinne okazały się ważniejsze. Następnym razem postaram się być.
pirania74 Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 @SzymusS i @Pirania74, dzięki za relację i za organizację spotkania.Widać, że było miło i że dobrze się bawiliście.Żałuję, że mnie nie było, ale sprawy rodzinne okazały się ważniejsze. Następnym razem postaram się być. rognis_oko - dzięki Cieszę się że wszystkim było wesoło i się podobało Już czas myśleć o podobnym zlociku
rembrandtin Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 podziękowania także w imieniu fifika
SzymusS Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Następnym razem postaram się być. Trzymamy za słowo
pirania74 Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Następnym razem postaram się być. Trzymamy za słowo tak, rognis - TRZYMAMY ZA SłOWO
Singor_ths Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 jak i sebek to i ja zawitam nastepnym razem napewno
remek Opublikowano 24 Października 2007 Autor Opublikowano 24 Października 2007 jak i sebek to i ja zawitam nastepnym razem napewno A Ty jesteś jakimś bliźniakiem syjamskim. Nie możesz bez niego wpaść? PozdrawiamRemek
pirania74 Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 jak i sebek to i ja zawitam nastepnym razem napewno A Ty jesteś jakimś bliźniakiem syjamskim. Nie możesz bez niego wpaść? PozdrawiamRemek
ginel Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Widać, że fajnie bawiliście się. Gratuluje udanego wypadu.p.s Kurcze tylu spinningistów na jednej główce to jeszcze w życiu nie widziałem
OloPe Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Kiedy następne takie spotkanie? W Górę Wisły są też ciekawe miejscówki........
pirania74 Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Kiedy następne takie spotkanie? W Górę Wisły są też ciekawe miejscówki........ Pike, następne spotkanie to chyba zorganizujemy na wiosnę W niedzielę może gdzieś wyskoczę na cały dzionek Pozdrawiam P.S jeśli pogoda ci niestraszna, mozemy się spotykać gdzieś nad Wisłą w poszukiwaniu sandaczy
Gość Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J
karpc Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 czescprzeczytalem o Waszym zlocie w Ostrowku i bardzo zaluje ze mnie z Wami nie bylo. Mieszkam od Ostrowka 5 km i chetnie bym z Wami polowil. Ale.. Na kolejny zlot proponuje okolice Piwonina, Radwankowa to zaledwie 3 km w gore Wisly od Ostrowka. Duzo ciekawych i rybnych miejsc. Ostatnie moje lowienie 23 klenie i 3 jazie - oczywiscie wszystkie ryby wrocily do wody. Regularnie lowie tez w tamtych okolicach szczupaki i sandacze.pozdrawiam i mam nadzieje ze niebawem dolacze do Was z wedkakarpc Piotrek
Rekomendowane odpowiedzi