Skocz do zawartości

Warszawski Mini Zlot jerkbait.pl - nowy artykuł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Pomysł zorganizowania Mini-Zlotu wędkarzy z forum Jerkbait.pl z Warszawy narodził się przypadkowo. Podczas łowienia przy jednym z warszawskich mostów, spotkało się dwóch pasjonatów łapania drapieżników na spinning i casting. Jak się później okazało, obaj byli członkami społeczności Jerkbait.pl – pirania74 i SzymusS.

Zapraszam do lektury artykułu Warszawski Mini Zlot jerkbait.pl.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Remek - dzięki za ekspresowe zamieszczenie artykułu na stronie :D

I jeszcze raz wielkie podziękowanie dla wszystkich uczestników za frekwencję i wspólnie spędzony czas :D

Opublikowano

Remku, i ja składam podziękowania za szybkie umieszczenie relacji ze Zlotu, jak również dzięki za twoją i Friko oraz reszty paczki obecność Pozdrawiam

I ja się przyłączam do tych podziękowań i jeszcze raz dziękuję organizatorom! :D

Opublikowano

dzięki za ekspresową relację, miło się czyta..

dodam tylko, że kolega Emil, który był ze mną, też bywa na forum pod nikiem Hustler.

a co do ryb to chyba poprostu w IV RP nie chciały już brać :mellow:

Opublikowano
Dzięki wielkie autorom za pracę nad relacją, fantastycznie się czytało! Remek dziex za zaangażowanie za sprawą którego relacja pojawiła się tak szybko! Wiemy, że działałeś pod presją i mimo ograniczonego czasu dałeś radę ;) Jeszcze raz dzieki wszystkim do szybkiego zobaczenia!
Opublikowano

@SzymusS i @Pirania74,

dzięki za relację i za organizację spotkania.

Widać, że było miło i że dobrze się bawiliście.

Żałuję, że mnie nie było, ale sprawy rodzinne okazały się ważniejsze. Następnym razem postaram się być. :D

Opublikowano

@SzymusS i @Pirania74,

dzięki za relację i za organizację spotkania.

Widać, że było miło i że dobrze się bawiliście.

Żałuję, że mnie nie było, ale sprawy rodzinne okazały się ważniejsze. Następnym razem postaram się być. :D

rognis_oko - dzięki Cieszę się że wszystkim było wesoło i się podobało :D Już czas myśleć o podobnym zlociku :D

Opublikowano

jak i sebek to i ja zawitam nastepnym razem napewno B)

A Ty jesteś jakimś bliźniakiem syjamskim. Nie możesz bez niego wpaść?

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Kiedy następne takie spotkanie? :mellow: W Górę Wisły są też ciekawe miejscówki........ :mellow:

Pike, następne spotkanie to chyba zorganizujemy na wiosnę W niedzielę może gdzieś wyskoczę na cały dzionek :D Pozdrawiam

P.S jeśli pogoda ci niestraszna, mozemy się spotykać gdzieś nad Wisłą w poszukiwaniu sandaczy :D

Opublikowano

czesc

przeczytalem o Waszym zlocie w Ostrowku i bardzo zaluje ze mnie z Wami nie bylo. Mieszkam od Ostrowka 5 km i chetnie bym z Wami polowil. Ale.. Na kolejny zlot proponuje okolice Piwonina, Radwankowa to zaledwie 3 km w gore Wisly od Ostrowka. Duzo ciekawych i rybnych miejsc. Ostatnie moje lowienie 23 klenie i 3 jazie - oczywiscie wszystkie ryby wrocily do wody. Regularnie lowie tez w tamtych okolicach szczupaki i sandacze.

pozdrawiam i mam nadzieje ze niebawem dolacze do Was z wedka

karpc Piotrek