@slider@ Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 http://naryby.mtp.pl/pl Myślałem ze co dwa lata są w Warszawie targi , a tu dwa lata z rzędu w Poznaniu. PozdrawiamSlider
klon Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Uuuuuuuuuuuu Spore rozczarowanie
@slider@ Opublikowano 24 Października 2007 Autor Opublikowano 24 Października 2007 Niewiem co ich skłoniło ze drugi rok z rzędu organizować targi w Poznaniu, gdyż w wawce są bardziej atrakcyjniejsze i więcej osób na nie przybywa. PozdrawiamSlider
mirat Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ja mam nadzieje że to już tak zostanie Zapraszam do Poznania
mifek Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 mi też one w Poznaniu nie przeszkadzają powiem więcej - nawet mam zamiar się tam pojawić <_< <_< <_<
Maciejowaty Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Lipa troszkę bo to Poznania to spory kawałek...ale kto wie
@slider@ Opublikowano 24 Października 2007 Autor Opublikowano 24 Października 2007 ale kto wie Właśnie może tez się pojawie ponieważ drugi rok bez targów to chyba nie wytrzymam PozdrawiamSlider
Redzi Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ja wiem napewno że nie pojade bo targi to mam co dzień na allegro
Tommek Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Witam,znowu będzie trzeba w pkp jechać
@slider@ Opublikowano 24 Października 2007 Autor Opublikowano 24 Października 2007 Jak będę jechał to tez pewnie pociagiem. PozdrawiamSlider
mirat Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Widzę że się jakiś zlocik szykuje
mifek Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 nie inaczej ale tym razem będzie nas chyba więcej
Artech Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Tiaaa, dla mnie w Poznaniu może być A jakby je jeszcze do Szczecina przenieśli...... <_<
BartekP Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 O mamo Poznań again?! Myślałem że w tym roku będą w Wawie dzięki temu mógłbym jakoś przetrwać zimę a tu klops. Dwa lata temu siedziełem od otwarcia do zamknięcia. Szkoda
OloPe Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 O mamo Poznań again?! Myślałem że w tym roku będą w Wawie dzięki temu mógłbym jakoś przetrwać zimę a tu klops. Dwa lata temu siedziełem od otwarcia do zamknięcia. Szkoda To pojedziemy do Poznania. Oby tylko do Strykowa się przebić, a później sruuuu na Poznań. I ani się obejrzysz jak będziemy na miejscu
BartekP Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 O mamo Poznań again?! Myślałem że w tym roku będą w Wawie dzięki temu mógłbym jakoś przetrwać zimę a tu klops. Dwa lata temu siedziełem od otwarcia do zamknięcia. Szkoda To pojedziemy do Poznania. Oby tylko do Strykowa się przebić, a później sruuuu na Poznań. I ani się obejrzysz jak będziemy na miejscu Można rozważyć taką możliwość
remek Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Panowie,Od razu mówię. Starym zwyczajem robimy spotkanie przy kufu w Poznaniu. Pierwszą kolejkę stawiam (w miarę swoich możliwości) PozdrawiamRemek
warciak Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 no to w tym roku napewno znajde czas taki los trzeba wykorzystać
mirat Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Remak weź pożyczkę Z informacji nie sprawdzonych wiem, że wybira się co najmniej80% stanu jerkbait
deichkind Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 No i klops...a przeciez sami wystawcy narzekali na Poznań...widać wyższość insiejsza:/. Wuwua to byloby to, Torwar jest ok ...no i po drugiej stronie Łazienkowskiej zaczely sie wielkie wspomnienia
remek Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Też wolelibyśmy Warszawę - mielibyśmy bliżej Już w tym roku podczas Targów 2007 wiedzieliśmy, że następne ma też Poznań. @mirat, napisałem - w miarę moich możliwości PozdrawiamRemek
@slider@ Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Opublikowano 4 Listopada 2007 Info dla zapaleńców z warszawy i okolic, targi NA RYBY będą się odbywać tylko w Poznaniu PozdrawiamSlider
pablom Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Niewiem co ich skłoniło ze drugi rok z rzędu organizować targi w Poznaniu, gdyż w wawce są bardziej atrakcyjniejsze i więcej osób na nie przybywa. PozdrawiamSlider Właśnie dlatego są w Poznaniu, bo tam jest dużo lepsza frekfencja
mirat Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Info dla zapaleńców z warszawy i okolic, targi NA RYBY będą się odbywać tylko w Poznaniu PozdrawiamSlider I to jest jedynie słuszna i dobra wiadomość
Gość Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Też wolelibyśmy Warszawę - mielibyśmy bliżej Już w tym roku podczas Targów 2007 wiedzieliśmy, że następne ma też Poznań. @mirat, napisałem - w miarę moich możliwości PozdrawiamRemek Parę dni temu dostałem formularz zgłoszeniowy na targi Wędkarski Raj (8-9.03.2008) w Warszawie, może więc będzie coś i w Wawie.
Rekomendowane odpowiedzi