Skocz do zawartości

Targi Wedkarskie NA RYBY 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem co ich skłoniło ze drugi rok z rzędu organizować targi w Poznaniu, gdyż w wawce są bardziej atrakcyjniejsze i więcej osób na nie przybywa.

Pozdrawiam

Slider

Opublikowano
O mamo Poznań again?! :huh: Myślałem że w tym roku będą w Wawie dzięki temu mógłbym jakoś przetrwać zimę a tu klops. Dwa lata temu siedziełem od otwarcia do zamknięcia. Szkoda :(
Opublikowano

O mamo Poznań again?! :huh: Myślałem że w tym roku będą w Wawie dzięki temu mógłbym jakoś przetrwać zimę a tu klops. Dwa lata temu siedziełem od otwarcia do zamknięcia. Szkoda :(

To pojedziemy do Poznania. Oby tylko do Strykowa się przebić, a później sruuuu na Poznań. I ani się obejrzysz jak będziemy na miejscu :mellow:

Opublikowano

To pojedziemy do Poznania. Oby tylko do Strykowa się przebić, a później sruuuu na Poznań. I ani się obejrzysz jak będziemy na miejscu :mellow:

Można rozważyć taką możliwość :D

Opublikowano

Panowie,

Od razu mówię. Starym zwyczajem robimy spotkanie przy kufu w Poznaniu. Pierwszą kolejkę stawiam :D (w miarę swoich możliwości)

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
No i klops...a przeciez sami wystawcy narzekali na Poznań...widać wyższość insiejsza:/. Wuwua to byloby to, Torwar jest ok ...no i po drugiej stronie Łazienkowskiej zaczely sie wielkie wspomnienia B)
Opublikowano

Też wolelibyśmy Warszawę - mielibyśmy bliżej :D Już w tym roku podczas Targów 2007 wiedzieliśmy, że następne ma też Poznań.

@mirat, napisałem - w miarę moich możliwości :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Niewiem co ich skłoniło ze drugi rok z rzędu organizować targi w Poznaniu, gdyż w wawce są bardziej atrakcyjniejsze i więcej osób na nie przybywa.

Pozdrawiam

Slider

Właśnie dlatego są w Poznaniu, bo tam jest dużo lepsza frekfencja

Opublikowano

Info dla zapaleńców z warszawy i okolic, targi NA RYBY będą się odbywać tylko w Poznaniu :angry: :(

Pozdrawiam

Slider

I to jest jedynie słuszna i dobra wiadomość B) :D

Opublikowano

Też wolelibyśmy Warszawę - mielibyśmy bliżej :D Już w tym roku podczas Targów 2007 wiedzieliśmy, że następne ma też Poznań.

@mirat, napisałem - w miarę moich możliwości :D

Pozdrawiam

Remek

Parę dni temu dostałem formularz zgłoszeniowy na targi Wędkarski Raj (8-9.03.2008) w Warszawie, może więc będzie coś i w Wawie.