Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U @tornado , podpatrzyłem ostatnio ciekawe rozwiązanie.

Fotkę tego pomysłu publikuję, za jego zgodą.

Swoją drogą ciewawe, czy to Jego patent, czy ktoś już zdążył o tym, wcześniej pomyśleć.

Idea jest prosta.

Torba izotermiczna, z hipermarketu, za kilkanaście PLN-ów + rurki PVC, z ponacinanymi miejscówkami dla ramion kotwic.

post-160-1348913639,3527_thumb.jpg

Opublikowano

Dobra ta torba. Dlaczego? Bo dokładnie tyle przynęt potrzeba nawet na tygodniowej wyprawie do Szwecji. Wielkie torby zachęcają do zabierania wielu niepotrzebnych rzeczy.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Dobra ta torba. Dlaczego? Bo dokładnie tyle przynęt potrzeba nawet na tygodniowej wyprawie do Szwecji. Wielkie torby zachęcają do zabierania wielu niepotrzebnych rzeczy.

Pozdrawiam

Remek

w sumie tez juz doszedlem do tego wniosku... tyle tylko ze ciagle jeszcze ze wzgledu na fakt posiadania duzej zabieram... prawie wszystko co mam i co sie nadaje na moje szczupaki

Opublikowano
kubus plecak akurat spelnia inne zadanie. mimo ze ciezki na dluzszy wypad na prawde ciesze sie ze mam go na garbie :mellow: podobnie z kamizelka.. odpowiednie zbalansowanie to podstawa :mellow:
Opublikowano

Nie no aż takiej dużej oponki nie masz żeby cię do przodu ciągnęła ;)

Spoko zawsze to jakiś sposób na bolący kręgosłup, a na pewno leprzy niż tachanie torby na ramieniu

Opublikowano
Wy nic nie rozumiecie to ta torba izotermiczna jest patentem aby wabki miały odpowiednią tęperature bo za zimne zębatym nie smokóją :lol: a tak naprawde to troche skopałem bo nada wsadzić rurki co najmniej dwóch średnic i wtedy jeszcze więcej wabków tam się schowa.pozdrawiam Tornado
Opublikowano
Mam skrzynkie na narzedziowa z powklejanymi rurkami do plikierow.Skrzynka jest dosc duza ,rurki sa na 1\2 powierzchni,reszte zajmuja 2 kolowrotki i reszta drobiazgu.Ale ta torba chyba jest praktyczniejsza ,piwo dluzej bedzie zimne :D
Opublikowano

Ta Mifek i duuuuży plecak.

Tym sposobem zabezpiecza sie przed wciągnieciem go do wody przez rybę.

Takie 20 kg na plecach to niezła kotwica jest

:mellow:

Chyba Mifka nie widziales, albo przeceniasz rybostan wod polskich :D Kto mialby go wciagnac ? chyba nalog jakis :lol:

Guzu