Skocz do zawartości

casting rozdziewiczony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj pokonałem pewną barierę castingu - złowiłem rybę.

Nic wielkiego. Wymiarowy sandaczyk. Ale ile radochy :mellow:

To moja pierwsza ryba, pomijając przypadkowe okonki, łowione w trakcie nauki rzutów, złowiona na casting, celowo i z pełną premedytacją.

post-160-1348913639,4953_thumb.jpg

Opublikowano

Dzieki serdeczne koledzy.

Tylu gratulacji, to ja już dawno nie zebrałem images/smiley_icons/icon_redface.gif

I za co? Za takiego maluskiego rybka?

Ja wiem. Wy się cieszycie, że kolejny przepadł z kretesem.

A najbardziej lubię casting za ten brak kabłąka :lol: .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj pokonałem pewną barierę castingu - złowiłem rybę.

Nic wielkiego. Wymiarowy sandaczyk. Ale ile radochy :mellow:

To moja pierwsza ryba, pomijając przypadkowe okonki, łowione w trakcie nauki rzutów, złowiona na casting, celowo i z pełną premedytacją.

Gratuluję wejścia w świat castingu. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podlacze sie do watku i sie pochwale.. Jedne z pierwszych rybek na casting.

Blackspot snapper

Pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne, MZ casting ma duzo wspolnego z muchowaniem i z tenisem..., luz psychiczny jest niezbedny :D Sprzet skompletowany przez Jerzego (dzieki...) Po kilku latach wracam do lowienia na sprzet lzejszy niz kije bilardowe, zapowiada sie ciekawie...

Pozdrowienia z cieplych krajow i przeprosiny za brak polskich liter

Norbert

post-969-1348913662,2707_thumb.jpg

post-969-1348913662,3359_thumb.jpg

Opublikowano

Sliczne rybki !!

Sloniu - już Wam zazdroszczę: pogoda, ciepła woda oraz właśnie te wszystkie dziwne rybki w, z tego co mi się zdaje, mało eksploatowanych wodach :D

Opublikowano
Hehe, jak jade na ryby, jade w klapkach, zdejmuje je nad woda i ubieram wodery, a pozniej w brudnych nie wsiadam do samochodu. A klapki sie najszybciej naklada i zdejmuje :D hehe
Opublikowano

@integ3r to ten szczupaczek wsiadał z Tobą do samochodu?

@Słoniu fajne rybki Ja zadebiutowałem tylko szczupakiem na Shannon.

Opublikowano

Ale jaja!

Pewnie,że wsiadł! Był tak napalony,że wsiadł sam i jeszcze prowadził!

A tak na poważnie: warto, mimo wszystko zwrócić uwagę jak się robi zdjęcia. To co dla nas jest poprawnością i regułą, u kogoś innego może wzbudzić wiele podejrzeń.

całkowicie offff topic: Czy zwróciliście uwagę,że zdjecia pojawiające się w naszej prasie, dotyczące okresów świątecznych tracą ogony złów i wypuść. Jesteśmy mięśni, co by na ten temat nie powiedzieć!

Pzdr. Kryst :D

Opublikowano

Hehe, jak jade na ryby, jade w klapkach, zdejmuje je nad woda i ubieram wodery, a pozniej w brudnych nie wsiadam do samochodu. A klapki sie najszybciej naklada i zdejmuje :D hehe

Klapki zajebiste, trawnik pięknie przystrzyżony,łowisko ogrodzone.... :wacko: :unsure:

Byłoby ok ,ale nie ma kafelków <_<

Opublikowano

Hej, troszke sie nie zrozumielismy, ale nie szkodzi. Nie obraz sie za moje uwagi, ale zrobilbys duzo wieksze wrazenie na kolegach, gdybys ochrzcil sprzet w warunkach bojowych, a rybke C&R.

Pozdrawiam

Opublikowano

W klapkach prowadzisz samochód :huh: :wacko: To gratuluje pomysłowości. Zdaje sie że od niedawna masz to prawo jazdy.