Skocz do zawartości

shimano core / shimano metanium MG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niektórzy pewnie juz zauwazyli. Inni być moze jeszcze nie... na tackletour pojawil sie artykul / review wyzej wymienionych zabawek... jest c poczytac i na co popatrzec... a dla tych co wlasnie szukaja nowego multika moze byc nawet przydatny
Opublikowano
jesli chodzi o core to faktycznie... ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... core ma mniej lozysk... :mellow: chociaz jest duuuuzo ladniejszy :mellow:
Opublikowano

Mifku@ jeżeli jest to tylko kwestia niedoboru łożysk to zawsze można dokupić w sklepie z łożyskami i nosić w kieszeni. jak ktoś zapyta to można pokazać, że masz nawet więcej :D

pozdrawiam

Opublikowano
dla mni kwestia lozysk ne jest najwazniejsza... w sumi te 4 sztuki i jedna ktorema w zupelnosci wystarcza... problem tylko ze core na lewa lape jeszcze nieobecny.. tak czy siak wyszlo ze nie kupuje ani mg7 ani core.. przynajmniej na razie
Opublikowano
hasior tojesli chodzi o powazny sprzet.. jesli chodzi o jabber i to co jest podpiete to .... nastapi niewielka modyfikacja :mellow: <_< <_< <_<
Opublikowano

jurek malo brakowalo... miedzy innymi dzieki Tobie... ale... juz nie ma odwrotu

będzie cukierek w nico większej wersji... landrynka?? :unsure: lizak?? jak zwal tak zwal jedno jest pewne... rownie pikny :mellow: HEJ

Opublikowano

Mifku@ jeżeli jest to tylko kwestia niedoboru łożysk to zawsze można dokupić w sklepie z łożyskami i nosić w kieszeni. jak ktoś zapyta to można pokazać, że masz nawet więcej :D

pozdrawiam

Andrzeju,

Proszę nie poruszaj tematu łożysk bo jak ostatnio jechałem przez Kraśnik (z wyprawy boleniowej) to mało nie wjechałem na słup przydrożny :lol:

pozdrawiam

Remek

Opublikowano

pozdrawiam

Andrzeju,

Proszę nie poruszaj tematu łożysk bo jak ostatnio jechałem przez Kraśnik (z wyprawy boleniowej) to mało nie wjechałem na słup przydrożny :lol:

pozdrawiam

Remek

remek ale w kraśniku robia na prawde niezle lozyska :mellow:

:mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: <_< <_< <_< <_< <_< <_<

Opublikowano

MIfku@,Remku@, przeciesz ja nigdy i nigdzie nie pisałem o łożyskach z Kraśnika. To chyba Tobie Remku odbija się czkawką taki jeden zawodnik od łożysk po 1 zł 50 groszy. :unsure:

pozdrawiam

Opublikowano

MIfku@,Remku@, przeciesz ja nigdy i nigdzie nie pisałem o łożyskach z Kraśnika. To chyba Tobie Remku odbija się czkawką taki jeden zawodnik od łożysk po 1 zł 50 groszy. :unsure:

pozdrawiam

Andrzeju, zadrogo!! :lol: One były za 1,19 zł.. :lol:

pozd JW