Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Znalazłem taką oto ciekawostkę i jestem ciekaw czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym silnikiem. Biorąc pod uwagę aktualny kurs dolara cena wydaje się być bardzo atrakcyjna, a Briggs&Stratton od jakiegoś czasu ma w Polsce przedstawicielstwo, co pozwala mieć nadzieję na dostęp do części zamiennych.

Dla niezorientowanych dodam, że w/w producent obok Hondy jest liderem na rynku silników przemysłowych.

Pozdrawiam,

P.

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard -item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A& amp;_DAV=MainCatcat21276-cat100003&id=0017847015733a&amp ;navCount=8&podId=0017847&parentId=cat100003&mas terpathid=&navAction=push&catalogCode=IH&rid=&am p;parentType=index&indexId=cat100003&hasJS=true

Opublikowano

Ciekawa ta obudowa :mellow: Honhy i inne Mercury też powinni takie robić B)

Cena atrakcyjna, ale mam wrażenie że jak by ktoś ten sam towar sprzedawał w Polsce, to cena pewnie wzrosła by dwukrotnie.

Opublikowano
Nawet ciekawie się to cudo prezentuje,cena w polsce u sprzedawcy pewnie nie odbiegałaby od cen hondy i innych.Tylko mam takie pytanie jak to wysłać do polski,kontenerem?? :unsure:
Opublikowano

Fire Tigera seryjnie nie ma, ale jest w Polsce kilku specjalistów, którzy za odpowiednią opłatą pomalują Ci ten silnik jak chcesz...

A co do transportu to znam rozwiązanie

P.

Opublikowano

Mnie ten kolor trochę niepokoi. Załóżmy , że odpinam silnik od burty kładę go na trawie, a potem przez pół godziny nie mogę go znaleźć :lol:

Firma B&S jest absolutnym liderem w produkcji silników do ......kosiarek do tawy. I silniki te mają bardzo dobrą opinię :unsure:

Opublikowano

Firma B&S jest absolutnym liderem w produkcji silników do ......kosiarek do tawy. I silniki te mają bardzo dobrą opinię :unsure:

A male Hondy to niby od czego sa?? ;)

Opublikowano

Mnie ten kolor trochę niepokoi. Załóżmy , że odpinam silnik od burty kładę go na trawie, a potem przez pół godziny nie mogę go znaleźć :lol:

Zasada jest prosta - najpierw chowamy dobytek do samochodu a potem otwieramy flaszkę - nigdy odwrotnie

Opublikowano

A male Hondy to niby od czego sa?? ;)

A małe Hondy są wiceliderem :lol:

Opublikowano

Nie neguje. Ale kiedys dostalem w Szwecji i sie zrazilem. Mial gaz nie w rumplu, a oddzielnie w jakims suwaku na obudowie. I jak tu trolowac??

Moze inne tego nie maja, nie wiem. Ale odkad jest Yamaha, nie zajmuje sie tym tematem. No, moze jedynie w kwestii zwiekszenia mocy... :wacko:

Opublikowano

@Κuba: Jesli masz na mysli Tohatusu, to faktycznie musial byc inny model

Pewnie jakiś mały model (tak jak Hoinda 2,3 KM) ma gaz w suwaczku