explorator73 Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Witajcie,Znalazłem taką oto ciekawostkę i jestem ciekaw czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tym silnikiem. Biorąc pod uwagę aktualny kurs dolara cena wydaje się być bardzo atrakcyjna, a Briggs&Stratton od jakiegoś czasu ma w Polsce przedstawicielstwo, co pozwala mieć nadzieję na dostęp do części zamiennych.Dla niezorientowanych dodam, że w/w producent obok Hondy jest liderem na rynku silników przemysłowych.Pozdrawiam,P. http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard -item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A& amp;_DAV=MainCatcat21276-cat100003&id=0017847015733a& ;navCount=8&podId=0017847&parentId=cat100003&mas terpathid=&navAction=push&catalogCode=IH&rid=&am p;parentType=index&indexId=cat100003&hasJS=true
Logistyk Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Ciekawa ta obudowa Honhy i inne Mercury też powinni takie robić Cena atrakcyjna, ale mam wrażenie że jak by ktoś ten sam towar sprzedawał w Polsce, to cena pewnie wzrosła by dwukrotnie.
Tommek Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Nawet ciekawie się to cudo prezentuje,cena w polsce u sprzedawcy pewnie nie odbiegałaby od cen hondy i innych.Tylko mam takie pytanie jak to wysłać do polski,kontenerem??
wig20 Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 A ja bym chciał w kolorze FireTiger
explorator73 Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Opublikowano 6 Listopada 2007 Fire Tigera seryjnie nie ma, ale jest w Polsce kilku specjalistów, którzy za odpowiednią opłatą pomalują Ci ten silnik jak chcesz...A co do transportu to znam rozwiązanie P.
klon Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Mnie ten kolor trochę niepokoi. Załóżmy , że odpinam silnik od burty kładę go na trawie, a potem przez pół godziny nie mogę go znaleźć Firma B&S jest absolutnym liderem w produkcji silników do ......kosiarek do tawy. I silniki te mają bardzo dobrą opinię
Kuba Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Firma B&S jest absolutnym liderem w produkcji silników do ......kosiarek do tawy. I silniki te mają bardzo dobrą opinię A male Hondy to niby od czego sa??
explorator73 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Mnie ten kolor trochę niepokoi. Załóżmy , że odpinam silnik od burty kładę go na trawie, a potem przez pół godziny nie mogę go znaleźć Firma B&S jest absolutnym liderem w produkcji silników do ......kosiarek do tawy. I silniki te mają bardzo dobrą opinię Zasada jest prosta - najpierw chowamy dobytek do samochodu a potem otwieramy flaszkę - nigdy odwrotnie
klon Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Firma B&S jest absolutnym liderem w produkcji silników do ......kosiarek do tawy. I silniki te mają bardzo dobrą opinię A male Hondy to niby od czego sa?? A małe Hondy są wiceliderem
Kuba Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Nie neguje. Ale kiedys dostalem w Szwecji i sie zrazilem. Mial gaz nie w rumplu, a oddzielnie w jakims suwaku na obudowie. I jak tu trolowac??Moze inne tego nie maja, nie wiem. Ale odkad jest Yamaha, nie zajmuje sie tym tematem. No, moze jedynie w kwestii zwiekszenia mocy...
argrabi Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 @Κuba: Jesli masz na mysli Tohatusu, to faktycznie musial byc inny model Pewnie jakiś mały model (tak jak Hoinda 2,3 KM) ma gaz w suwaczku
Rekomendowane odpowiedzi