explorator73 Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zobaczcie co znalazłem buszując po necie:http://www.bayangol.pl/index.phpMiłego oglądania!P.
lukomat Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 W zakladce ciekawe strony juz jakis czas temu link do stronki sie pojawil. Warto popatrzec na fotki no i poczytac rowniez.
explorator73 Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Opublikowano 13 Listopada 2007 Mea culpa.Niestety forum się rozrasta i jego zawartość staje się trudna do ogarnięcia.
mifek Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Mea culpa.Niestety forum się rozrasta i jego zawartość staje się trudna do ogarnięcia. Piotruś normalnie zaraz Ci żółtą kartke i kilka zdrowasiek dam. co znaczy forum NIESTETY się rozrasta???? <_< <_< <_< <_<
explorator73 Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Opublikowano 13 Listopada 2007 Forum się rozrasta stety - niestety ja czasem nienadążam ogarniać
remek Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Forum się rozrasta stety - niestety ja czasem nienadążam ogarniać Dobre ... wczoraj wpadłem na genialny pomysł. Mianowicie w jeden weekend wyłączę forum. Później Was zapytam jak było PozdrawiamRemek
Sławek Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Forum się rozrasta stety - niestety ja czasem nienadążam ogarniać Dobre ... wczoraj wpadłem na genialny pomysł. Mianowicie w jeden weekend wyłączę forum. Później Was zapytam jak było PozdrawiamRemekNieeeee ... eeee........ (brak sygnału).....
SzymusS Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Dobre ... wczoraj wpadłem na genialny pomysł. Mianowicie w jeden weekend wyłączę forum. Doświadczenia na żywym organizmie ...Żeby później się nie okazało że jakaś grupka zorganizuje białe miasteczko przed czyimś mieszkaniem
Rekomendowane odpowiedzi