Skocz do zawartości

Prośba o pomoc z transportem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do Was wszystkich wielką prośbę - może ktoś z Was będzie po 22listopada podróżował na trasie Kraków -

-Drohiczyn - Kryst

-Warszawa - CZY KTOŚ JEDZIE Z KRAKOWA DO WAWY PRZED 15????

-Koszalin - Witek

-Legnica (tu jeśli by się nikt nie pojawił to ja będę jechał w okolicy 30) - pewnie sam ją podrzucę.

-Okolice Płońska - Witek

Lub na której z tych tras między - np z Warszawy w okolice Drohiczyna czy Koszalina??

Mam do przetransportowania wędki dla forumowiczó, i nie wiem jak mi pódzie zdobycie na nie odpowiednich tub do bezpiecznej wysyłki pocztą.

Akcja jest nonprofit, więc jakby ktoś był w stanie zabrać ze sobą wędeczkę.......

I jeszcze jedna prośba-do admina/moderatora, o nieprzenoszenie do offtopic, tam jakby mniej ludu zagląda....

Opublikowano

I jeszcze jedna prośba-do admina/moderatora, o nieprzenoszenie do offtopic, tam jakby mniej ludu zagląda....

... no dobra

Opublikowano
W transporcie Ci nie pomogę ale w praktikerze czy innych budowlanych marketach powinieneś znaleźć tuby pcv w całkiem niewysokich cenach... ale mam nadzieję, że ktoś będzie jechał - i już nie zaśmiecam :D
Opublikowano

Szkoda, że dałeś hello tak późno. :(

Proszę, następnym razem 7 dni wyprzedzenia. Pomysł z rurami plastykowymi jest najlepszy. Do czasu taniego!!! sprowadzenia frabilla najlepszy! :D

Pzdr. Kryst

Opublikowano

@Standerus

Jadę z Milanówka, to takie malutkie sleeping town niedaleko W-wy.

Rozwiązanie: możesz Ty lub ktoś miły Tobie przywieźć kijki do W-wy ekspresem. Tanio i wygodnie. Ja mogę odebrać z Centralnego, może Witek będzie mógł zrobić to samo - tylko sugestia, i okazja odetchnąć powietrzem wielkiego miasta Haha! :mellow:

Kryst

Opublikowano

Dobrze, a czy możesz kijki dla Witka i dla mnie przygotować do transportu pociągiem? Ja mogę być w Królewskim Krakowie, tylko podaj datę. Jazda samochodem katowicką straciła urok, za dużo obserwatorów prędkości.

Kryst

Opublikowano

Czy dasz radę przygotować kijki do transportu na 23 listopada? Zajechałbym dyliżansem szynowym rano, około 10-tej. Szczegóły podam po kupieniu biletów.

Pzdr. Kryst