Skocz do zawartości

Vlepki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie wpadłem jeszcze na pomysł, że można by wyprodukować naklejki jerka własnej roboty. Zajmowałem się taką dystrubucją w moim klubie. Każdy może zrobić dowolny projekt vlepki, mają one wymiary 5cm na 5cm. Wrzucamy projekty wybieramy najlepsze i zamawiamy. Cena jednej naklejki waha sie w granicach od 5-10gr!!! Minimum trzeba zamóić 500sztuk naklejek jednego projektu. Więc można by wybrać kilka projektów i każdy by zamówił ile by mu pasowało.

Więc panowie jeśli będą chetni to prosze o wrzucanie pomysłów. Można je robić w każdym programie.

To tylko pomysł, ale jeśli znajdą się chętni to można go zrealizować :D

Opublikowano

Zapomniałęm dodać, że mam sprawdzona firmę, która się tym zajmuje.

Vlepki do druku w formacie 5x5 należy przygotować w rozdzielczości około 500 x 500 pikseli.

Im więcej zamawiamy tym to taniej będzie wychodzić.

Opublikowano

No właśnie tego jeszcze nie wiem ale to jak narazie byłby szybszy projekt a z tymi naklejkami narazie nic nie wiem ale może też coś ruszy, musimy poczekać.

To dałem tylko tak do obgadania.

Opublikowano

Słuchajcie wpadłem jeszcze na pomysł, że można by wyprodukować naklejki jerka własnej roboty.

przepraszam, ale czy piszac jerka, masz na mysli jerkbait.pl. bo skoro tak, to chyba raczej dzialka remka & co. :D

Opublikowano
tak to mam na myśli :D pomysł zawsze można jakiś wrzucić i projekty wykonać więc czemu to ma być sprawa Remka i spółki? Do niego można zgłosić prośbę o wykorzystanie logo i nazwy stronki
Opublikowano

Słuchajcie wpadłem jeszcze na pomysł, że można by wyprodukować naklejki jerka własnej roboty.

przepraszam, ale czy piszac jerka, masz na mysli jerkbait.pl. bo skoro tak, to chyba raczej dzialka remka & co. :D

Myślę ,że Remek nie ma nic przeciwko takim incjatywom :unsure:

Oczywiście mogę się mylić ;)

Opublikowano

przeciw inicjatywom z cala pewnoscia nie, ale o tym, kto, jak, gdzie, za ile itd decyduje on i tylko on :D

ps. mamy caly czas kilka projektow poligraficznych na tapecie i staramy sie je doprowadzic do konca ...

zawsze tez zwracamy na tzw. corporate identity :D

Opublikowano

Cześć,

Ja jestem na TAK ale rzeczywiście wolałbym wiedzieć o publikacji/wykorzystaniu naszego logo na wszelkich materiałach. Jeśli będzie projekt graficzny to chętnie się z nim zapoznam i razem z twórcą/pomysłodawcą ustalimy co robimy dalej.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
No właśnie o to chodzi :D aby wykorzystać projekty nadesłane przez nas samych :D ADopiero po konsultacji z władzami zrobić jakąś produkcję :D no ale narazie czekamy na projekty ja jak znajdę czas to coś pokombinuje :mellow: